|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מי מנסה לתפור עיצוב בזול ? אני כולה רוצה לראות דוגמאות וכיוונים ואז להחליט כי אני עצמי לא סגור, אם ההתי סגור על משהו אני מכיר מספיק מעצבים טובים שיעשו בשבילי אותו. אז אם אין לך מה להגיד פשוט תסתום את הפה. כל העניין פה שאני מבקש לראוות עיצובים מוכנים זה בגלל שאני עצמי רוצה לקבל רעיון לעיצוב לאתר, ואז לדבר עם המעצב שיעצב עיצוב שיראה לי מתאים, שיתאים אותו יותר ואז אני יקנה אותו. כל המטרה של האשכול היא שיציגו לי פה עיצובים כדי שאני יוכל לקבל כיוונים איך לעצב אתר מהסוג הזה, ואז אני יוכל לבחור. אם ההיתי יודע בדיוק מה אני צריך ההיתי הולך למעצב ואני מכיר הרבה מאוד כאלה, שיעשה לי את זה, אבל הבעיה שאני לא ממש סגור על עצמי ולא יודע מה אני רוצה לכן אני רוצה לראות משהו מוכן, לקבל כיוונים ולהחליט. אז בבקשה כל מי שאיין לו מה להגיב שפשוט יסתום את הפה, אני רוצה לראות עיצובים לא תגובות ודעות, תודה
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
הוא באמת צודק דבר איתי לגביי העיניין.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|