|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ומה שהכי מצחיק זה שבזק מוכרת את זה ב- 90 ש"ח =\ |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
אושיית הוסטינג
|
חשוב מאוד לשים לב איזה דגם אתה קונה,
אני משתמש ב-BT אדפטר להעביר קבצים מהמחשב לפלאפון וכו', יש לי 4 סוגים שונים מחברות שונות, כולם נראים אותו הדבר, רק עם אחד מהם אני גולש במחשב דרך האנטרנט ב-50k בשנייה[בערך, תלוי בפלאפון], אם אתה מעוניין, יש לי אחד משומש[נראה כמו חדש, פשוט מחובר למחשב], ב-40 שקל כולל משלוח, בהפקדה בנקאית לבנק\דואר גובינא[הגויבנא עליך]. אבי
# 13 |
חבר מתקדם
|
חחחחחחחחחחחחחחח אל תסבכו את הבנאדם
בתור אחד שקנה מתאם BT ב40 שקל מוואלה ולפני שבוע ב2.5$ מאיביי. אין שום הבדל הכל מגיע עם תוכנה של BLUESOILE והכל עובד עם הפלאפון\אוזניות וכדומה. עכשיו תקנה משמה ואל תפחד כי אני מבטיח לך שעדיף לך לקנות 4 כאלה (והסיכוי שמשהו לא יעבוד קלוש) מאשר לקנות ממישהו בארץ (אחריות? בולשיט.. תקנה עוד אחד , למרות שאני עובד עם אותו אחד כבר שנה בערך ואין לי בעיות) |
![]() |
![]() |
# 18 |
אושיית הוסטינג
|
אוהו,
הבנה קשה? גלישה באנטרנט, בפורום הוסטס, עם IP של ORANGE, ב-IPV4, גלובלית, בעולם הרחב, ללא כבלים, דורש: Nokia N95 Nokia PC SUITE LAPTOP BLUTOOTH adapter ומומלץ חבילת גלישה כדי לגמור את החודש. הגלישה עצמה, היא על דור 3.5, במהירות ממוצעת של 100k לשנייה, שבד"כ, כאן המכשול של האדפטר, כמה שהוא יותר זבלה, ככה המהירות גלישה שלך נמוכה יותר. גלישה עם SONY ERRICSON, דורשת רק מחשב נייד ו-BT, כל שאר ההגדרות מוגדרות בפלאפון. קפיש אמיגו?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|