|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
חחח כמה פתיחות....
בהצלחה הפעם אחי! מחירים טובים
בברכה, אלעד. אינדקס אתרים ישראלי שימושי, פרסום באינטרנט | סטטוסים מצחיקים לפייסבוק בעלי אתרים? היכנסו והתחילו להרויח כסף. סיגריה אלקטרונית - כל הכיף שבעישון, ללא ריח ונזקים! Last edited by elad-o; 26-11-05 at 23:44.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
באיזה מערכת אתה מודד גולשים? ;/
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 14 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וגם אם אז פנו אליך אנשים שרצו לפרסם אצלך אז אולי עכשיו אחרי "שפתחת את השערים" תפנה אליהם ותגיד להם? כבר לא עובדים התירוצים האלה,אם אתה רואה שמהוסטס לא תשיג מפרסמים אז אולי תנסה גם באתרים אחרים. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
בהצלחה !
# 20 | |
משתמש חדש
|
תודה לכל המגיבים, כולל ydate ו fector.
ציטוט:
ולאנשים נחמדים כמוך וכמו fector מהוסטס, אני אתן את הנימוק המלא- למה בעצם לא קיבלתי מפרסמים, בצורה שגם אתם תבינו: -אני בחסות בחרת .net, משמע אני צריך לשים באנר באתר. -אם מצטרף מפרסם, זה אומר שהבאנר של יהיה רנדומאלי- לא מקצועי מבחינתי לעשות להם דבר כזה אחרי כל מה שהם נתנו לי. -השבוע אני עובר לשרת בתשלום, משמע אני יכול לשים עוד באנרים בנוסף לזה של הוסול. וכבר אמרתי, לא איכפת לי בגרוש מדעתכם. לא חושב שפנו אליי? אז לא פנו..אני יודע את האמת. :qqb014: |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|