הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 06-02-09, 08:29   # 11
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי dvirhazout צפה בהודעה
דבר ראשון- תודה!

onemancrew- ביקשתי את הקוד אבל אמרו לי שגם ב Postal priority של USPS אין להם קוד. אני יודע שזה מוזר אבל לך תבין.

הדואר והמכס מפילים אחד על השני את השאלות ומטרטרים אותי בטלפונים. אני התייאשתי ואחכה בשרט לאיזשהו מכתב.

בנתיים עידכנתי את המוכר לגבי כל מה שהתרחש וכמו אמריקאי נחמד הוא פשוט לא שאל הרבה שאלות ושלח את המוצר פעם נוספת. אני בספק אם זה היה קורה עם מוכרים בארץ.

ורק לציין- זו חברה, לא מוכר פרטי ככה שבחרתי את האפשרות השליחה הטובה מבין השניים שהיו להם שזה המקסימום שיכולתי לעשות במצב הזה. מקווה שהחבילה הפעם תגיע כמו שצריך.

זה לא רלוונטי בכלל אם זאת האופציה הטובה יותר או הגרועה יותר שסופקה על-ידי המוכר. אם המשלוח נשלח ללא tracking אני לא מבין למה זה מפתיע אותך שלא יכולים לבדוק לך איפה הוא נמצא. מה אתה מצפה מהם לעשות? להגיד לך לחכות על הקו וללכת לאולם מיון, להפוך את כל השקי דואר על הרצפה ולחפש שם את החבילה שלך?

אגב אמריקאי נחמד - גם אתה תהיה ישראלי נחמד וכאשר תקבל את המוצר פעמיים תחזיר לו את המוצר השני?

ישן 06-02-09, 08:40   # 12
dvirhazout
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל dvirhazout

dvirhazout לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites צפה בהודעה
זה לא רלוונטי בכלל אם זאת האופציה הטובה יותר או הגרועה יותר שסופקה על-ידי המוכר. אם המשלוח נשלח ללא tracking אני לא מבין למה זה מפתיע אותך שלא יכולים לבדוק לך איפה הוא נמצא. מה אתה מצפה מהם לעשות? להגיד לך לחכות על הקו וללכת לאולם מיון, להפוך את כל השקי דואר על הרצפה ולחפש שם את החבילה שלך?

אגב אמריקאי נחמד - גם אתה תהיה ישראלי נחמד וכאשר תקבל את המוצר פעמיים תחזיר לו את המוצר השני?
תתפלא אבל כן.
אם אני אקבל את 2 החבילות אני אחזיר אחת מהן אל המוכר.

המשלוח אמנם נשלח בלי TRACKING אבל כל חבילה [לא מכתב רגיל] שנשלח לארץ מקבל קוד.
זה ממש לא בעיה בשבילם לראות לפי כתובת פשוט הם לא רוצים לעשות את זה.
בנוסף, הם בנתיים גם לא שולחים שום מכתב לגבי מה עם החבילה, אם אפשר ללכת לאפישהו לשחרר אותה וכו'. בגלל זה הכעס עליהם [גם על ההטלת אחריות, מהמכס לדואר ל EMS וחזור].

ישן 06-02-09, 08:46   # 13
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
תתפלא אבל כן.
אם אני אקבל את 2 החבילות אני אחזיר אחת מהן אל המוכר.

המשלוח אמנם נשלח בלי TRACKING אבל כל חבילה [לא מכתב רגיל] שנשלח לארץ מקבל קוד.
זה ממש לא בעיה בשבילם לראות לפי כתובת פשוט הם לא רוצים לעשות את זה.
בנוסף, הם בנתיים גם לא שולחים שום מכתב לגבי מה עם החבילה, אם אפשר ללכת לאפישהו לשחרר אותה וכו'. בגלל זה הכעס עליהם [גם על ההטלת אחריות, מהמכס לדואר ל EMS וחזור].
"זה ממש לא בעיה בשבילם לראות לפי כתובת" אתה אומר כי...? שוב - משלוח שנשלח ללא מעקב הוא... ללא מעקב.

ונכון, אם יש בעיה עם משלוח בלי מעקב זה בעייתי (לדוגמה: אם הכתובת לא מוכרת, אתה לא יכול לדעת את זה). בגלל זה מוסיפים עוד קצת כסף כדי שדבר דואר חשוב יישלח עם מעקב.

וברור שכשאתה פונה לדוגמה ל EMS וזה לא נשלח ב EMS זה בזבוז זמן. או כשאתה פונה למכס והחבילה לא במכס. אני לא אומר את זה כדי לבאס אותך, אני רק אומר לך ככה - תראה את זה כשיעור בחיים - מה שחשוב שלח בדואר רשום/שליח.

ישן 06-02-09, 12:10   # 14
dvirhazout
חבר וותיק

מיני פרופיל

dvirhazout לא מחובר  

ציטוט:
"זה ממש לא בעיה בשבילם לראות לפי כתובת" אתה אומר כי...? שוב - משלוח שנשלח ללא מעקב הוא... ללא מעקב.

ונכון, אם יש בעיה עם משלוח בלי מעקב זה בעייתי (לדוגמה: אם הכתובת לא מוכרת, אתה לא יכול לדעת את זה). בגלל זה מוסיפים עוד קצת כסף כדי שדבר דואר חשוב יישלח עם מעקב.

וברור שכשאתה פונה לדוגמה ל EMS וזה לא נשלח ב EMS זה בזבוז זמן. או כשאתה פונה למכס והחבילה לא במכס. אני לא אומר את זה כדי לבאס אותך, אני רק אומר לך ככה - תראה את זה כשיעור בחיים - מה שחשוב שלח בדואר רשום/שליח.
מה שאתה לא מבין זה שקניתי מחברה שמציעה רק 2 אפשרויות משלוח למחוץ לארה"ב.
אחד economy שעולה פחות ומגיע לפיהם תוך 1-3 שבועות
האפשרות השניה היא priority שמגיע תוך 4-10 ימים אבל בלי מעקב גם כן. תאמין לי שאם הייתה אפשרות להוסיף עוד כמה דולרים בשביל משלוח עם מעקב הייתי עושה את זה בלי ספק.

ישן 06-02-09, 13:33   # 15
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
מה שאתה לא מבין זה שקניתי מחברה שמציעה רק 2 אפשרויות משלוח למחוץ לארה"ב.
אחד economy שעולה פחות ומגיע לפיהם תוך 1-3 שבועות
האפשרות השניה היא priority שמגיע תוך 4-10 ימים אבל בלי מעקב גם כן. תאמין לי שאם הייתה אפשרות להוסיף עוד כמה דולרים בשביל משלוח עם מעקב הייתי עושה את זה בלי ספק.
כן, אבל תסכים איתי שזאת לא בעיה של הדואר שהחברה שאיתה אתה עובד משום מה ומסיבה תמוהה ביותר לא מוכנה לשלוח משלוחים עם מעקב.

ישן 06-02-09, 14:27   # 16
dvirhazout
חבר וותיק

מיני פרופיל

dvirhazout לא מחובר  

ציטוט:
כן, אבל תסכים איתי שזאת לא בעיה של הדואר שהחברה שאיתה אתה עובד משום מה ומסיבה תמוהה ביותר לא מוכנה לשלוח משלוחים עם מעקב.
כמו שאמרתי, לכל חבילה שנשלחת לארץ (שלר מכתב) יש קוד שנותנים בארץ. מה שאני מבקש זה את הקוד הזה לפי כתובת ושם והכל. תאמין לי שזה ממש לא מסובך בשבילם ומשום מה הם עדיין מעקבים את זה איפשהו וכנראה שאני בכלל לא אראה את החבילה השניה. בוא נקווה שאת השניה הם יעבירו כמו שצריך.

ישן 06-02-09, 15:09   # 17
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
כמו שאמרתי, לכל חבילה שנשלחת לארץ (שלר מכתב) יש קוד שנותנים בארץ. מה שאני מבקש זה את הקוד הזה לפי כתובת ושם והכל. תאמין לי שזה ממש לא מסובך בשבילם ומשום מה הם עדיין מעקבים את זה איפשהו וכנראה שאני בכלל לא אראה את החבילה השניה. בוא נקווה שאת השניה הם יעבירו כמו שצריך.
מצטער, כאן אנחנו לא מסכימים.
א. אני לא יודע אם זה באמת פשוט בשבילם לחפש את הקוד לפי כתובת ושם והכל. ואני נוטה להאמין שאם זה באמת היה להם פשוט הם היו עושים את זה.
ב. גם לגבי דברי דואר רשומים, המידע שקיים במערכת הוא הברקוד של דבר הדואר + ההיסטוריה שלו (המעקב שלו), דהיינו - "התקבל למשלוח בתאריך X בסניף Y, הועבר למיון ב..." וכו'. כלומר - שם הנמען לא קיים בכלל במערכת. ולכן אי אפשר לחפש חבילות לפי שם נמען. מה שמחזיר אותנו שוב לכמה שחשוב לשלוח דברים ברשום, אבל אני חושב שקצת מיצינו את הנושא

ישן 06-02-09, 15:50   # 18
hod206
אחראי פורום Off-Topic

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל hod206 שלח הודעה באמצעות MSN אל hod206

hod206 לא מחובר  

ציטוט:
אני חושב שקצת מיצינו את הנושא
גם אני.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום