|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אגב אמריקאי נחמד - גם אתה תהיה ישראלי נחמד וכאשר תקבל את המוצר פעמיים תחזיר לו את המוצר השני? |
|
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם אני אקבל את 2 החבילות אני אחזיר אחת מהן אל המוכר. המשלוח אמנם נשלח בלי TRACKING אבל כל חבילה [לא מכתב רגיל] שנשלח לארץ מקבל קוד. זה ממש לא בעיה בשבילם לראות לפי כתובת פשוט הם לא רוצים לעשות את זה. בנוסף, הם בנתיים גם לא שולחים שום מכתב לגבי מה עם החבילה, אם אפשר ללכת לאפישהו לשחרר אותה וכו'. בגלל זה הכעס עליהם [גם על ההטלת אחריות, מהמכס לדואר ל EMS וחזור]. |
|
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ונכון, אם יש בעיה עם משלוח בלי מעקב זה בעייתי (לדוגמה: אם הכתובת לא מוכרת, אתה לא יכול לדעת את זה). בגלל זה מוסיפים עוד קצת כסף כדי שדבר דואר חשוב יישלח עם מעקב. וברור שכשאתה פונה לדוגמה ל EMS וזה לא נשלח ב EMS זה בזבוז זמן. או כשאתה פונה למכס והחבילה לא במכס. אני לא אומר את זה כדי לבאס אותך, אני רק אומר לך ככה - תראה את זה כשיעור בחיים - מה שחשוב שלח בדואר רשום/שליח. |
|
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אחד economy שעולה פחות ומגיע לפיהם תוך 1-3 שבועות האפשרות השניה היא priority שמגיע תוך 4-10 ימים אבל בלי מעקב גם כן. תאמין לי שאם הייתה אפשרות להוסיף עוד כמה דולרים בשביל משלוח עם מעקב הייתי עושה את זה בלי ספק. |
|
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרתי, לכל חבילה שנשלחת לארץ (שלר מכתב) יש קוד שנותנים בארץ. מה שאני מבקש זה את הקוד הזה לפי כתובת ושם והכל. תאמין לי שזה ממש לא מסובך בשבילם ומשום מה הם עדיין מעקבים את זה איפשהו וכנראה שאני בכלל לא אראה את החבילה השניה. בוא נקווה שאת השניה הם יעבירו כמו שצריך.
|
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
א. אני לא יודע אם זה באמת פשוט בשבילם לחפש את הקוד לפי כתובת ושם והכל. ואני נוטה להאמין שאם זה באמת היה להם פשוט הם היו עושים את זה. ב. גם לגבי דברי דואר רשומים, המידע שקיים במערכת הוא הברקוד של דבר הדואר + ההיסטוריה שלו (המעקב שלו), דהיינו - "התקבל למשלוח בתאריך X בסניף Y, הועבר למיון ב..." וכו'. כלומר - שם הנמען לא קיים בכלל במערכת. ולכן אי אפשר לחפש חבילות לפי שם נמען. מה שמחזיר אותנו שוב לכמה שחשוב לשלוח דברים ברשום, אבל אני חושב שקצת מיצינו את הנושא ![]() |
|
![]() |
# 18 |
אחראי פורום Off-Topic
|
|
|