![]() |
# 11 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
לגנוב... אוקיי זה הקוד... נראה לי שרואים את זה מעוות בגלל התוכנה ftp שעשיתי דרך שם העתק הדבק... אוקיי זה ככה.. HTML קוד:
<form action="s.php" method="post"> שמך: <br> <input type="text" maxlength="10" size="25" name="us" value="אנא כתוב פה את שמך"> <br> שם משפחתך::<br> <input type="text" size="25" maxlength=10 name="mw" value="אנא הקלד פה את שם משפחתך"> <br> <TEXTAREA ROWS=10 COLS=40 NAME="mwb"></TEXTAREA> <br> <input type="submit" name="submit" value="שלח"> </form> PHP קוד:
אני רוצה לדעת איך לבנות את הקובץ עך שהוא ישמור כל פעם את הנתונים החדשים. עכשיו הקובץ פועל ככה... אני רושם את מה שאני רוצה בטופס, לשם דוגמא נשתמש בשמי אני ירשום עוז. אז הקובץ שמקבל את הנתונים שולח לפלט "עוז". ואז אני נכנס שוב לקובץ ששולח את הנתונים רושם "עוז2" אז זה מוחק את ה"עוז" ורושם במקום "עוז2" עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שזה ישמור את ה"עוז" ובנוסף יוסיף "עוז2" ככה זה יראה אחרי שאני ארשום בזה בפעם השנייה "עוז עוז2" אם תעזור לי אשמח. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חסום
|
מה הבעיה,
כלומר שהוא יחבר את השם עם שם המשפחה? PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
התכוונתי שאני רוצה שכל פעם זה ישמור את הנתונים שמכניסים שם לדוגמא אם אני הכנסתי במסמך html את השם "עוז" זה ידפיס עוז ואם עוד מישהו בא ורשם "משה", זה ידפיס מתחת לשם "עוז" את השם משה... אם עדיין לא הבנת תגיד אני אנסה להסביר.. תודה מראש. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חסום
|
אתה צריך להתשמש במקור שמירה כלשהוא.
מומלץ SQL... תתחיל ללמוד על mysql עם PHP... בהצלחה... *SQL=מסדי נתונים. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
האם זה המדריך הנכון ללמוד? http://php.eitan.ac.il/main.php?id=00164 אם לא , תקן אותי אם תוכל (תביא לי לינק למדריך אחר בבקשה) ואפילו אם זה המדריך הנכון, אם תוכל תביא לי עוד אחד כי אני לא כל כך מנוסה וכמה שיהיה לי יותר מקורות ללמוד אני אצליח יותר להבין את העיקרון. תודה מראש! ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|