![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אתר כניסות עם 6000 אלף כניסות של אנשים שונים.
לחודש אני רוצה 1000 שקל זה יוצא 32 שקל ליום. אתר מוכר מאוד דבר בפארטי אני אשלח לך את הכתובת
# 13 |
חבר וותיק
|
www.ror.co.il
מעל ל 12 אלף חשיפות ביום אם תסגור עסקה לחודש אתה תהיה יחדי בראש העמוד ותחתית העמוד ברוטציה של 1-3 צור קשר: אייסי: 95609990 מסן rorcoil@hotmail.com פלא 0543021187
# 14 |
אחראי פורום Off-Topic
|
ממוצע של קצת יותר מ-300 יחודיות ביום.
7 שקל ליום לבאנר בעמוד עם הכי הרבה צפיות.
# 15 |
חבר מתקדם
|
1500 ייחודיות ליום.
8 שקלים ליום. בקנייה לחודש מראש: 210 שקלים (הנחה של 30 שקלים). יצירת קשר: אייסיקיו: 345300065 או מסן (אני משתמש פחות): sarafcohen@hotmail.com יום טוב!
# 16 |
חסום
|
http://extremetracking.com/open?login=wa11aa
אלו הסטטיסטיקות , שים לב שהסטטיסטיקות היומיות בעליה חדה ואני אפילו לא מפרסם , רובם באים לבד מגוגל... המחיר : 50 שקל לחודש \ 30 שקל לשבועיים \ 15 שקל לשבוע וצפיות דף יש 2000-4000 לשבוע והאתר תופס תאוצה עם הזמן ואנשים מלנקקים אליו לינקים טבעיים לכתבות שמספרם גודל מיום ליום. Last edited by wa11a; 22-10-08 at 01:21.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
satla-zone.co.il
http://extremetracking.com/open;unique?login=satlazon במקום הבאנר של מנטה FM 13 ש"ח ליום אני רואה פה שכמעט אף אחד לא שם לב שביקשת בכרטיס אשראי אז אני רוצה לציין שהתשלום הוא בהעברה\ הפקדה לבנק הפועלים |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
250 כניסות יחודיות ביום.
5 שקל ליום. באנר בעמוד הראשי. יצירת קשר בפרטי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|