|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
זה כולל עיצוב.. הוא פשוט לא מוכן ברגע שאתה תזמין ממני את המערכת אני יעשה עיצוב.
מעבר לכך המערכת שאתה מדבר עליה היא לא מערכת יחודית זכותך להשתמש במערכת זאת אבל אני מקווה שאתה מבין את החסרונות וההגבלות בשימוש במערכת מוכנה חינמית. Last edited by proman; 11-07-08 at 15:03.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
יש לי הצעה מיוחדת בשבילך.. אני מוכן למכור לך את המערכת + הקידוד לתוך העיצוב בחינם.
על העיצוב אני לוקח 80 ש"ח בלבד , כל זאת בתמורה לזה שתתחייב לקנות ממני את האחסון לאתר למשך חצי שנה לפחות. 300 ש"ח עבור 40 גיגה אחסון ו40 תעבורה 500 ש"ח עבור 80 גיגה אחסון ו80 תעבורה בנוסף לכל זה תקבל קידום לאתר בחינם! ויש אפשרות גם להשכיר מאיתנו דומיין 3 אותיות בעל משמעות www.duh.co.il (סלאנג , העלאת קבצים בדוח...) כמובן שעל הכל אני מספק קבלות יש לי עסק רשום של בניית אתרים ועיצוב שכרגע האתר שלו נמצא בבניה.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
עסק רשום [?]
|
ההצעה שלנו:
350 ש"ח עבור מערכת להעלאת קבצים, פאנל ניהול שבו תוכל לראות את הקבצים ולמחוק או לערוך פרטים, בלי ניהול משתמשים - גישה אחת לפאנל, אחד מהשניים - עיצוב בלי פוטושופ *או* קידוד במידה שיש לך כבר קובץ פוטושופ מוכן(בקיצור, אני לא יוצר אתרים בפוטושופ). אם תרצה אירוח אתר - תקבל חבילה מותאמת אישית של 2 ג'יגה איכסון ו-200 ג'יגה תעבורה ב-150 ש"ח לחודש + דומיין .co.il מתנה אם תזמין לשנה מראש. אם אתה מעוניין, צור קשר: 0775020633 בימים א'-ה' בין השעות 09:00 עד 17:00. * תוקף ההצעה לשבוע בלבד מיום כתיבתה ולפותח אשכול זה בלבד * |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|