|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: בכמה אתה מוכר עיצוב PSD מחיר התחלתי - מקסימלי | |||
100-250 ש"ח |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 24.44% |
200-450 ש"ח |
12 | 26.67% |
350-500 ש"ח |
3 | 6.67% |
450 + |
19 | 42.22% |
מצביעים: 45. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כל אחד מתמחר את העבודות שלו לפי הזמן שהוא משקיע ולפי כמה הזמן שלו חשוב לעצמו. אם אתה רוצה לעשות 100 עבודות ב-50 שקל שאנשים ידעו מי אתה אז תסלח לי, אבל אתה וואחד פראייר. פרסום אמיתי לא בא מזה שכתוב את השם שלך ב-500 אתרים. אפשר להביא מספיק דוגמאות למעצבים שעיצבו הרבה לעומת כאלו שעיצבו כמה בודדים - בסופו של דבר נמדדים לפי האיכות, לא הכמות.
# 12 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אחרי הכל אם גראפיקאי פונה אליי בתור לקוח ולא מראה לי כמה אתרים ברשת שעובדים עם העיצובים שלו, אני לא ממש אעריך אותו גם אם הוא יבקש 400 ש"ח לעיצוב. ולא אמרתי שעובדים ב50 שקל, וגם לא ב1000 ש"ח,כל אחד כמה שהוא חושב שהוא שווה, ואין לך מה להשוות אנשים שזה המקצוע שלהם לעומת ילדים שעושים את העבודות האלה מתוך תחביב בשעות הפנאי, התוצאות גם בדר"כ מדברות בעד עצמם. אני בטוח שאם הרמה פה הייתה באמת גבוהה, היו פה קצת מודעות של חברות מהתחום שהיו רוצות להעסיק בני נוער ועוד אם אופציה להעסיק אותם בשכר מינימום... והשוק צמאאאאאאאא לאנשים מהתחום, |
|
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה שוב מדבר שטויות.
תחשוב בהגיון, אם אני אומר לך שאין לי שום עיצוב ברשת אבל אני מראה לך תיק עבודות עם אתרים (כעיצובים! לא אתרים חיים) שנראים פי כמה וכמה מרב האתרים, אתה לא תסכים אז לשלם מה שאני אבקש? הרי אתה לא תגיד לי "אין לך שום עיצוב ברשת, אני אשלם לך 200 שקל במקום ה-2000 שאתה דורש". ואתה לא יכול להשוות מעצבים אמיתיים למה שהולך פה, בחוץ הדרישות שונות לגמרי מ-"ידע בפוטושופ". חוץ מזה, מי שרוצה להכנס לאיזה משרד קטן של פיתוח אתרים יכול לעשות את זה, לרב זה לא משתלם ועדיף להשאר פרילאנסר.
Permanently Banned
|
שוב, אתה מתעלם ממה שאני אומר,
אני מדבר איתך ברמה האישית , זה שיש לגראפיקאי תיק עבודות מרשים ויפה, יופי לו, אבל חייבת להסתתר סיבה מאחורי זה , למה אם הוא כזה מוכשר העיצובים שלו לא נרכשים?! אולי זה בגלל אופן העבודה שלו? אולי זה בגלל שהוא לא מעוניין למכור? או אפילו בגלל המחירים? לא חסר סיבות... אדם לא מתעורר יום אחד ונהיה גראפיקאי ברמה ששולט בINDESIGN/FH וכן הלאה... זה לוקח זמן של עבודה, והתנסות, ולמידה , מה שמרבית מה"ילדים" פה לא יודעים... בלי לפגוע באף אחד כמובן, ולכן אדם שבאמת יש לו רמה כפי שאתה מציין, כבר רוכש לעצמו תיק עבודות וכן לקוחות, אני לא מאמין שאדם שבאמת מוכשר והעבודות שלו מדברות בעד עצמן, לא יהיה בעל מספר אתרי לקוחות, ושוב, לא דיברתי על המחירים. כל אחד צריך לדעת איך להעריך את עצמו בשוק, ואני מתכוון בדבר הזה לילדים ולמבוגרים ולאנשי מקצוע כאחת... זה תחום שלא שייך לסכומים מסוימים אלא כמה כל אחד חושב שהוא שווה בשוק, אבל שוב אותו אדם צריך לחיות בפרופרוציות שהסכומים שהוא דורש אכן הוגנים בהתאם לשוק (במידה והוא באמת רוצה לעשות כמה גרושים מהתחביב / עיסוק הזה). |
![]() |
# 15 |
חסום
|
עיצוב אתרים:
300 - 200 (מחיר לגודל אתר נורמלי, במידה וזה אתר גדול במיוחד המחיר עולה בהתאם). פורומים: 500 (כולל תיכנות css הכל הכל..) באנרים/לוגואים: + פלאש 100 / בלי פלאש 70. אלה המחירים שאני מעריך לעצמי, אני חושב שכל אחד והמחירים שהוא חושב לנכון לעיצובים שלו. |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ויש לי שאלה קטנה.. למה 95% מהעסקים הולכים לבנות את האתר שלהם אצל דפי זהב ולא אצל מעצבים פה? הרי המעצבים פה בדוגרי מעצבים הרבה יותר יפה ואם תסתכל על האתרים של דפי זהב ברוב המקרים הם מגעילים. ד"א בניית אתר בדפי זהב עולה פי 10 מעיצוב פה. למה שבן אדם ישלם דווקא לך 2000 שקל ולא לדפי זהב? לך במילא אין לקוחות קודמים בגלל המחירים שלך. אז תחשוב בהגיון. עריכה: "חברת מותג" = דפי זהב. ומוטזר שיש לה הרבה יותר לקוחות משהפורום הזה יצבור ב-10 שנים הקרובות. |
|
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רוב האתרים שדפי זהב הם אתרים לחנויות פשוטות שהחליטו שרוציים ייצוג ברשת. אם אתה הדיוט שלא מכיר את האינטרנט, ברור שתלך לחברה גדולה שמציעה לך עסקת חבילה. אם אתה קצת יותר רציני, אתה תחפש יותר ותמצא את האדם המתאים לעבודה. הכל שאלה של קשרים כאן, אם אתה ממתג את העצמך נכון אתה תוכל להגיע גם ללקוחות הקטנים האלו. בנוסף, אותם לקוחות לא יודעים בדיוק מה הם צריכים ולכן פונים לחברות כמו דפי זהב ומקבלות אתר ג'נרי. עובדה היא שיזמי אינטרנט (קטנים ובינונים) יעדיפו ללכת על החברה היותר קטנה או על פרילנסר. כך דוגמא מפה, מישהו פה פעם קנה עיצוב מדפי זהב? לא נראה לי ואם אני מוכר רק עיצוב, למה אתה צריך לראות את העיצוב חי ברשת? זאת כבר לא עבודה שלי אלא של האדם שיתכנת אותו. אם המתכנת יעשה עבודה טובה ייצא זהה 1 ל-1.
# 18 |
חבר וותיק
|
sheeze אתה מדבר שטויות.
1. ראשית בקשר ללמעלה קח בחשבון שבדפי זהב הדף של כבר מקבל קידום שלא תקבל סתם ככה, וגם בחיפוש מי שמשלם להם הוא בתוצאה יותר גבוה (נראה לי) וזה פרסום ששווה כסף. שם אתה לא משלם רק על האתר... 2. ובנוגע לעיצובים עם שם (אני לא אגיד מותג). ראשית בחלק מהמקרים זה גם עשוי להראות מכובד שעבדת עם מעצב "מפורסם", אבל זה העניין שולי. העניין המרכזי שעם אתה עובד עם מעצב עם שם זה נותן לך יותר שלווה ובטחון אם אתה סתם משלם כסף לא יודע למי, אין לך שום התחייבות שהמעצב יכבד את ההתחייבות שלו. (ככה זה באינטרנט, מניסיון יש הרבה מאוד רמאים ואנשים מאוד לא רציניים). מעצב עם שם יכבד את ההסכם ויעשה את המיטב כדי שתיהיה מרוצה, כי השם הטוב שלו חשוב לו (או שפשוט אם הוא לא יכבד הסכמים הוא כבר לא יהיה "מותג"). בקשר לעיצובים אני לא מוכר. אבל קניתי עיצובים ובקרוב אולי אני אצטרך לקנות עוד עיצוב. ואני לא הולך לשלם יותר מ-100 ש"ח על העיצוב. גם אם הוא הכי יפה בעולם (אלא אם כן זה מעצב שאני סומך אליו ממש והעיצוב ממש נדיר ביופיו ואני ממש צריך אותו, אני אולי אסכים לשלם 150....). כי פשוט אין צורך. אני יכול להשיג ללא שום בעייה עיצוב מאיזה סוג שאי רוצה עם מעצב ברמה ממש גבוה ב-100 ש"ח. יש הרבה מאוד מעצבים ויש תחרות גדולה. אני תמיד אוכל למצוא משהו שיסכים לעבוד איתי. חוץ מזה שנראה לי גם שלנוער לעבודה של שעתיים - 100 ש"ח זה בכלל לא רע. |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל העיצובים האלה ב100 שקל הם גם ברמה של 100 שקל, ואפילו פחות.
אז בסדר, לאתר לחברה בשכונה אולי זה נחמד, אבל יותר מזה לא יהיה לזה שימוש. מי שקונה מחברות כמו דפי זהב, או שאין לו כוח להתעסק ולחפש אחרים, או שהוא פשוט לא מודע לאפשרויות אחרות. |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. אז במקרה הזה: - אתה נצלן - אתה לקוח גרוע שחושב שבכסף אתה קונה את העולם - המעצב שיעצב לך ב-100 שקל הוא פראייר שחבל על הזמן (שעתיים עבודה? תמשיך לחלום) - העיצוב שתקבל ב-100 שקל שווה לתחת - כנראה שיש לך סטנדרטים נמוכים מאד לגבי האתרים שלך - אף אחד לא משלם לאף אחד 2000 שקל אחרי 2-3 הודעות פרטיות בפורום. מדברים בטלפון, נפגשים וחותמים על חוזה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|