|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=59053
אם אני לא טועה זה האשכול הזה, בגלל התיישנותו הקישורים אינם עובדים יותר. אבל כפי זכרוני זה היה האשכול הזה. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה מתן תבדוק את העיניין הזה מי הדליף..אבל אני לא מאמין שאם זה מהתחלה לא היה שלך אז יהיה על מה לתבוע. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין מה הולך פה בפורום הזה, הבן אדם שואל על א' אתם בכלל אפילו לא עונים לו, אתם תוקפים אותו על ב', מה הקשר בין הדברים?
מתן אם אתה בטוח שהעיצוב עוצב במיוחד בשבילך (שהמעצב לא עשה איזה קומבינה), אז תפנה אל בעל האתר תדבר איתו, הטקסטים והכל שלך, אין ספק שהוא יהיה חייב להוריד אותם, בנוגע למערכת, המערכת מההתחלה לא הייתה מערכת שלך, זה ברור שאתה לקחתה אותה והוספתה לה עוד מלא דברים, אבל יכול להיות שהוא לקח את המערכת הבסיסית ואולי גם הוסיף לה כמה דברים, או שבעל השרת הדליף לו כמה דברים. ובנוגע למי שהגיב (לא לכולם) תהיו קצת יותר ענייניים בפעם הבאה. יום טוב, |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
וואלה רק אתמול המנהל של האתר הזה בקש להחליף איתי באנרים,
בהזדמנות הראשונה שהוא ייתחבר לאייסיקיו אני אשאל אותו מה יש לו להגיב על זה. עכשיו לפי מה שהוא אמר לי אתמול, הוא אמור להיות בצבא. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
פעם המערכת של סיז הודלפה לרשת וכולם פה מבוססים הלאה.
העיצוב הוא עיצוב חינמי שפורסם יש לי את ה PSD צור קשר אני יראה לך... במדיה והעיצוב פורסם לשימוש אתה לא יכול לתבוע אותו על זה, ושיש עוד 10 אתרים מבוססים אותו מערכת אתה חייב דרך להוכיח שהיא יוצרה במיוחד בשבילך ושהוא העתיק אחד לאחד ורק אז תוכל לפנות לגורמים משפטיים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
בעיקרון אם המערכת היא שלך פרטית..
אתה יכול לתבוע או את בעל השרת או את מי שהכין לך.. 1 משניהם הפיץ לך את המערכת..
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
שלום מתן,שלום כולם!
אני הבעלים של www.ror.co.il המערכת והעיצוב נקנו לפני שבוע-שבועיים ממישהו שטען שהעיצוב יחודי לו. ביום חמישי ה-19.06 גליתי שהעיצוב מופיע בשרתי משחק,מיד השגתי את הבן אדם שקניתי ממנו ודיברתי איתו,הוא הבטיח שהוא יביא לי מערכת ועיצוב יחודי. את העיצוב תיכננתי להוריד עוד לפני שראיתי אשכול זה! מתן ניסיתי להשיג אותך דרך איסיקיו שכתוב באתר רשת אך לא ענית לי.רציתי לברר את הדברים. חברת fixart אינה גונבת דברים או מעתיקה!
Last edited by ariel20059; 22-06-08 at 17:42.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קודים שאני יושב וכותב שעות, משפץ, מסדר, אני צריך לראות שנגנבו ע"י שירות מתחרה אחר? למה צריך להיות דבר כזה? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
את המערכת והעיצוב שלך קניתי מבן אדם שאמר לי שהוא בנה בעצמו,שזה שייך לו! אילו ידעתי שזה שלך או שייך לאדם אחר לא הייתי עושה זאת בלי אישור הבעלים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|