|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שלום מתן,שלום כולם!
אני הבעלים של www.ror.co.il המערכת והעיצוב נקנו לפני שבוע-שבועיים ממישהו שטען שהעיצוב יחודי לו. ביום חמישי ה-19.06 גליתי שהעיצוב מופיע בשרתי משחק,מיד השגתי את הבן אדם שקניתי ממנו ודיברתי איתו,הוא הבטיח שהוא יביא לי מערכת ועיצוב יחודי. את העיצוב תיכננתי להוריד עוד לפני שראיתי אשכול זה! מתן ניסיתי להשיג אותך דרך איסיקיו שכתוב באתר רשת אך לא ענית לי.רציתי לברר את הדברים. חברת fixart אינה גונבת דברים או מעתיקה!
Last edited by ariel20059; 22-06-08 at 17:42.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קודים שאני יושב וכותב שעות, משפץ, מסדר, אני צריך לראות שנגנבו ע"י שירות מתחרה אחר? למה צריך להיות דבר כזה? |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
את המערכת והעיצוב שלך קניתי מבן אדם שאמר לי שהוא בנה בעצמו,שזה שייך לו! אילו ידעתי שזה שלך או שייך לאדם אחר לא הייתי עושה זאת בלי אישור הבעלים.
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
סה"כ זו המערכת של siz מה שעשית זה קודדת את העיצוב והלבשת על המערכת לא יותר מזה. בקשר אליך אריאל, המערכת הזו בכלל לא שלו ככה שלא נראה לי שיש לו זכות לבקש ממך להוריד אותה, מה גם שהבנתי שהעיצוב חינמי ככה שאין לך מה להוריד את האתר, אלא אם זה מפריע לבעלי siz שהבנתי שהמערכת שלו פורסמה ברשת.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 22-06-08 at 21:41.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
למה סתם להטעות אנשים? לא יודע? אל תדבר. המערכת כלל וכלל לא שייכת ל SIZ, ואם היא שייכת ל SIZ אז הוא מוזמן להגיש נגדי תביעה, שיגש אלי בפרטי ואתן לו את כל הפרטים שלי. המערכת הזו שופצה על-ידי, וכל הטקסטים השיפורים הקודים שכתבתי - נגנבו! אותו אחד שמנסה למכור אותה יענש בחומרה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|