|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
ושמח שיש עוד כאן שמסכימים איתי. אור - אני מתעצבן כי נמאס כבר מהלכלוכים בארץ הזאת, אי אפשר להצליח בלי שילכלכו עליך, פעם 1 - עובר, פעם 2 - עובר, פעם 3 - מתחיל לעצבן אבל עובד, אבל זאת כבר פעם רביעית בנאדם. וגם כי אני מרוקאי בדם ^_^
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ערוץ 2 קנאים. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ידוע נו אז מה ? כולם יודעים את זה וממשיכים לראות חח.. חוץ מזה.. בדבר אחד הם הצליחו וזה אף אחד לא יכול להגיד שלא . מדברים עליהם = יחסי ציבור ! בכל מקום אני שומע על הישרדות אם זה בבית ספר אם זה בכל עיתון אם זה בTV .. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() למשל אמא שלי ראתה את הדמויות בארץ נהדרת ובגלל זה היא התחילה לראות הישרדות ![]()
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
איך אומרים כל האלה בTV "כל עוד מדברים עליך לא משנה מה אומרים עליך אבל אתה מוזכר.. זה טוב.. כשזה יפסיק תתחיל לדאוג." |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
הם עושי פאדיחות לעצמם פיתאום הם מעבירים את "דן" קבוצות
והוא מנצח הרבה הכל בולשיט אחד גדול. חבל יכל להצליח מאוד.
# 18 |
חבר וותיק
|
שטויות שטויות שטויות..
כתבו מלא שטויות ושמועות שמבוססות על דברים שקרו בעונות של ארצות הברית זה נכון שיש הטיות של ההפקה נכון שיש אוכל שניתן מדי פעם ותרופות ..אבל רק דברים בסיסיים..לא כמו שמנסים לצייר את זה לגביי המיקומים זה כן באיים הקריביים אבל באי יש אנשים.. את העונה צילמו יחד עם עוד "הישרדויות" של ארצות שונות וכולם עשו את אותם הדברים ומדי פעם הצוותים נפגשו.. קראתי גם שהשופט המקצועי של תחרות הריקודים היה מנקה מההפקה , האם זה נוגד להיות גם מנקה וגם רקדן ..? ניפוח מיותר של הדברים.. שמעתי משהו נכון שדידי הררי אמר היום כל השבוע ידיעות פימפמו בעיתון שבשבת תיהיה כתבת ענק על הבלוף של הישרדות.. מה שבעצם הם עושים זה לגרום ליותר אנשים לקנות את העיתון ולהגדיל את כמות המפרסמים.. דף כתבה של הישרדות - 2 דפי פרסומת - דף כתבה של הישרדות.. בסה"כ מנסים לרכוב על ההצלחה של השרדות בשביל רייטינג וכסף מפרסומות .. אם ההטיות בהישרדות נעשו כדי להשיג רייטינג גבוה..וגם ידיעות אחרונות עושה את זה..מה בעצם לא בסדר פה ? |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
העניין הוא לא הזיוף של כל זה, אלא הזילזול ברמת האינטליגנציה של הצופה בתוכנית. נראה כאילו המפיקים של הסדרה מאמינים שאין צורך בהרבה השקעה כדי לגרום לזה להראות כריאליטי.
ואני יכול להביא מלא דוגמאות אבל זה ידרוש ממני התייחסות מיותרת שבעצם תתמוך בפרסום של ערוץ 10. אני פשוט יודע שאני מחליט לעצמי שלא אצפה בתוכנית בכלל, מי ינצח גם לא מעניין אותי בכלל כי אני יודע שאין פה הגינות והמשחק מכור ומי שיקח את הפרס לא יקבל אותו על סמך היכולות שלו.
# 20 |
חבר בקהילה
|
ידוע עוד מלפני.
אפילו בסרטונים של הסדרה אם הולכים לאט לאט רואים שהכל מבוים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|