|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אני יכול לגשת לבגרות אקסטרני רק שאני גומר את הבית ספר שלי???
כי הבית ספר לא נראה לי הולך להגיש אותי ל 006 לבד ואם הבנתי נכון תיק שיפור ציון עולה 155 ש"ח וכל יחידה בין 60-30 |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
איפו הבעיה? תלמד למה שאתה רוצה ואז פשוט תירשם לבגרויות דרך הרכז שכבה או משהו תעשה מתכונות ותקבל את המגן שלך.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
הבית ספר לא מוכן להגיש עם מגן כי לפי חוזר מנכ"ל או משהו כזה צריך להיות מעל 60 אחוז מהשיעורים
בלי זה אין מגן ובלי מגן לא ניגשים באינטרני |
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
הבנתי. בלי קומבינות לא הולך בארץ. שוב, לך תדבר עם איזו מחנכת, רכז שכבה, יועצת. ותבקש מהם שיסדרו לך לנסות 006 (לפחות תשכנע אותם שיתנו לך לנסות את המתכונות=מגן, ואז "נראה").
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
ונגיד שכן שאני ישכנע אותם ככה על 006 לגשת למתמטיקה אני כנראה ילמד בחופש ויגש למועד חורף
ואז אחרי הלימודים ישאר לי להשלים רק את 007 זה אפשרי ככה נכון? יענו לקמבן 005 מועד קיץ של י"ב 006 מועד חורף של י"ב(יענו לפני 005) ו007 אחרי הלימודים ועוד שאלה בנושא אני לא יודע אם בכלל שווה המאמץ ב 003 קיבלתי 07 סופי השנה ב 04 אני מקבל מגן ממש גבוה יענו 95+ וכנראה הבגרות גם באזור הזה 05 אני מקווה גם לטוב קיצור יהיה לי ב 4 יח"ל 95 סופי בערך השאלה אם שווה להשלים ל 5 יח"ל Last edited by dabi; 20-01-08 at 00:18.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
עדיף שתתיעץ עם מישהו בביתספר.
אבל זה נראה נחמד והכל, אבל משום מה נראה לי שיש הבדל גבוה מאוד בין 4 יחידות ל5, ואם אתה לומד את הרוב לבד ובלי הכנה מוקדמת, יהיה מאוד קשה.. שווה או לא שווה זה תלוי בך ועם מה שאתה הולך לעשות עם תעודת הבגרות.. בכל מקרה אם תסיים 005 תמיד יהיו לך ה4 יחידות.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
הרבה אנשים שהולכים מ3 ל5 אני לא מכיר
תאמת אני לא מכיר אף אחד כזה XD אבל אם אתה חושב שאתה יכול למה לא |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|