![]() |
השלמת בגרויות תוך כדי הלימודים
אני כרגע ב י"א ועושה 4 יח"ל במתמטיקה
עשיתי את 03 וקיבלתי 97 סופי וכרגע ב 04 הולך לי גם ממש טוב אני רוצה להשלים ל 5 יח"ל כבר עכשיו במקום לחכות לאחרי צבא וכו' אם אני רוצה אני יכול ללמוד עם חבר /דרך הספר(זה יסיפיק לי) את טופס 006 (כי את 005 בכל מקרה אני ילמד בי"ב במסגרת 4 יח"ל) וגם ראיתי ש 006 דומה קצת ל 004 כל האינטרגלים וכו' בכל מקרה... דרך הבית ספר אי אפשר לגשת לבד ככה בלי מגן ל 006 אני רוצה לברר אפשרות אחרת כמו אקסטרני או משהו כזה לגשת כמה שיותר מוקדם אחרי החופש הגדול או לקראת סופי ל006 כמה זה עולה?תאריך וכו' אחרי 006 אם ילך טוב אני כמובן ישלים את 007 אבל קודם אני רוצה את הצעד הראשון שזה 006 תודה מראש |
לדעתי, תעזוב את זה, אם לא ילך לך אז נדפקת לגמרה וזה רע מאוד.
תחכה שתסיים את הלימודים. אבל אם אתה מאמין שאתה תצליח ב100% ולא ב99% אז אני חושב שרכזת בגרויות בבית ספר תספק לך את התשובות הכי טובות. |
אתה יכול ללמוד לבד 006, ולבקש מאחד המורים או מהמנהל/ת שיארגנו לך מתכונת או שתיים לפני הבגרות, וזה יהיה המגן.
בקשר לבגרות כנבחן אקסטרני, גם אני רציתי לדעת בקשר לזה. אפשר לעשות את זה תוך כדי הלימודים? |
כל עוד אתה תלמיד אינטרני אתה לא יכול בלי מגן תברר עם המורה אם יש קבוצה של 006 שתוכל להצטרף אליה אלו שמשפרים מגן וכו'
אתה יכול ללכת לאקסטרני זה לא זול אני לא יודע ממש הרבה אני עכשיו לומד לשאלון 006 ולמדתי 70% מ007 ואני יגיד לך ב100% ש006 קשה יותר מ007 נכון שהחומר דומה אבל ההבדל בין 4 יח' ל5 יח' שב4 נותנים את ה"דרך" וכולם עושים כמו תוכי מה שאמרו להם אין תרגילים מסובכים ב006 יש לך כל תרגיל עם הטריק שלו עם הדבר שלו שזה דיי מעצבן ומה שהכי הורג זה הטריגונומטריה מה שאני הייתי מציע לך זה ככה קנה מיקודית כל שהיא ואני מדגיש מיקודית למה בני גורן יש לך כל תרגיל עם כותרת ודרך לפי שזה מיקודית אתה צריך לחשוב יש לי אפילו אחת של רכס סרוקה מצאתי באינטרנט אני יכול להביא לך אם אתה רוצה ותתחיל ללמוד ל006 רגיל בזמן הפנוי ללא קשר לבית ספר או לבגרויות ואז תנסה לעשות כמה מתכונות במיקודית אם ילך לך טוב אז תברר הלאה איפה ואיך אבל אם לא ילך לך משהו אז אתה סתם תבזבז כסף וזמן אם תילך לאן שהו ותנסה לגשת |
ציטוט:
006 קשה מ007 (לפחות כרגע..בתור אחד שקיבל ציון נמוך ב006 ולומד עכשיו 007)...הוא דומה ל004 אבל יש גם דברים שלא לומדים ב004 (עד כמה שידוע לי מאחרים).. אם תלמד במקביל זה יכול להשפיע לך על הציון של 004/005. חבל שיצא לך מצב שגם 006 לא ילך לך, גם 004 וגם 005..ואז לא רק שלא יהיה לך חלק מ5 יח"ל, לא יהיה לך גם ציון טוב ב4 יח"ל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואיך זה הולך? אני בא ועושה בגרות פשוט? בלי מגן בלי מתכונות בלי כלום? |
ציטוט:
כל עוד אתה בבית ספר אתה לא יכול לגשת בלי מגן ברגע שאתה אקסטרני אתה בא עושה בגרות והולך תחפש בגוגול לגבי עלויות של אקסטרני ומשוגע לא הבנתי את ההודעה שלך |
ציטוט:
אבל שום מגן ושום מתכונת.....פשוט ניגשים למבחן (גם זה תלוי...אפשר לפי מה שאני יודע להרשם לקורסים שמכינים אותך לבגרות). ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ