|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
אני מעוניין, אני אשלח פרטים אך שאלה קטנה,
אם זה התנסות זה אומר שזה לא למשך זמן רב? אתה תסגור לי את זה ברגע שתראה לנכון? זה יכול להיות תוך חודש וכאלה?
# 12 |
אחראי פורום
|
אויש ואוו.
אז אם אני עכשיו אתן איכסונים בחינם - וברגע שאני אראה אתר מצליח אני אגנוב את כל הקוד? לא כל מה שבחינם באמת בחינם. זה שלכמה מכם אין מערכות שיוכלו להמכר בסכום גדול - או קהילות של כמה אלפי משתמשים - זה לא אומר שלכולם לא אכפת שיחטטו להם בקוד + סיכוי שיגנבו להם משהו. רוצים להגיב משהו מתחכם? באמת שאין לי בעייה, פשוט תחשבו טיפה. מה מונע מבעל האשכול שהוא אפילו לא חברה רשומה - לגלות שיש לכם מערכת ממש ממש שווה - ופשוט לגנוב את הקוד שלה? מה תעשו? תצפינו את הקוד? בכל מקרה - הוא יוכל או לנסות לפצח - או אם הצפנתם ב-ZEND - הוא יוכל להשתמש בזה בכל מקרה. איך אתם יודעים שאחרי שתקימו משהו מצליח עם זה - יגמר לו הזמן עם הרייסלר - והכל "יעלם"? לאף אחד מכם אין ידע מה הוא יכול לעשות. אני רק אומר, שלא כל מה שבחינם - באמת בחינם. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
באחסון קנוי ישנה האופציה לחתום על חוזה בדבר סודיות הלקוח. בכל הנוגע לאחסון חינמי, לא יודע מי יטריח את עצמו. המשך יום נעים.
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
נ.ב בשום פנים ואופן אסור להריץ סרטים מהשרת !!!כול מי שיריץ או ינסה האחסון שלו יסגר ללא שום התראה מוקדמת. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|