![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תגיד לי רגע, זה לא עדיף מכלום?
# 12 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
עוקצני מצידי אם הייתי כותב את זה בצורה מזלזלת לגמריי, ולא כתגובה בונה-אלא כהעלבה. הוא כתב את זה לאימון-משמע, הוא צריך גם לקבל ביקורת-כדי להשתפר בעתיד. בבקשה, אתה פשוט רודף אחריי ומבקר כל תגובה שליי בהטעיות. תיכנס לפורום עיצוב וגראפיקה-מבקרים שם אנשים שנותנים PSD חינם. למה? כי זה למטרות אימון. במידה ופותח האשכול לא ציין מפורשות שהוא לא רוצה להשתפר-ולא מעוניין לקבל ביקורת, זכותי-ואפילו חובתי המוסרית לתת תגובה בונה. זה שיש אנשים שלא יכולים לקבל תגובה בונה(ומזל שלא נתקלתי באף אחד כזה בהוסטס) זה עצוב, אבל אנשים שמקבלים תגובה ומשתפרים-זה תורם לכל אחד, לי, להם, וכו'. |
|
![]() |
# 13 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בא אדם, מתאמץ ונותן עבודה שלו בחינם, וככה אתם יורקים לו בפרצוף, תתביישו!. אפילו שיבנה סתם סקריפט התחברות פשוט, אם הוא יפרסם את זה לקהילה, ואפילו אם זה יהיה פריץ אני אגיד תודה ובנימה זו: תודה MasterT, אולי לא התכוונת לזה, אבל הביקורת שלך היא לא בונה, היא עוקצנית (ואני לא אומר שהתכוונת) אתה לא הראת לו מה לשפר, ולכן זוהי לא תגובה בונה
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
כי זה עדיף מכלום.
בסדר, הבנתי שזו ביקורת בונה, ותודה, לא נעלבתי או משהו. אפשר להפסיק עם הנושא הזה, מי שירצה ישתמש, ומי שלא - לא.
תודה על תרומתך.
|
בשביל לשתף, מה שרוב האנשים לא עושים פה!.
![]() Last edited by DorWD; 03-11-07 at 22:50.. |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
עדיין לא הבנתי מה האבטחה הזאת עושה?
רשום בפאנל רשימה של אנשים שפרצו... איך אני מנסה לפרוץ ושזה יופיע שם? |
![]() |
# 18 |
אחראי פורום
|
אתם מתנהגים ממש מגעיל, בא בן-אדם שמציע מערכת אבטחה חינמית לבעלי אתרים שכרגע אין להם כסף להוציא על אבטחה.
לדעתי כל הכבוד, אחלה יוזמה, המשך כך. עוד מעט אני אבדוק את האבטחה ![]() |
![]() |
# 19 |
Whatever
|
S-Preso - קיבלת אזהרה, התבטאות ממש מכוערת ("הפאנל דפוק")
הוסטסניון
|
קבל ח"ח על ההשקעה והשיתוף בסקריפט.
עברתי על הסקריפט קצת, נחמד, יש על מה לעבוד. בהמשך הדרך שתבנה מערכות אתה כבר תראה שכל מערכת שאתה בונה אתה כבר בונה לה מערכת הגנה, בזמן הבנייה, ולא בסקריפט נחמד.
|
|