![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
SecureMe v1.0
שלום לכולם וערב טוב,
שמי טל בנו, והחלטתי להוציא פאנל אבטחה חינמי, גם כדאי לעזור לאנשים, וגם כדאי לנסות לקדם את התחום. בפאנל תוכלו למצוא מגוון אפשרויות, כגון צפיות ברישומים, חסימות משתמשים, ועוד. הפאנל הוא חינמי מהסיבה הפשוטה - האבטחה עצמה, היא רק חסימה פשוטה של מילים בשורת הכתובת.. בפאנל השקעתי הרבה זמן ועבודה, ובכל זאת החלטתי להפיץ בחינם, מפני שבסך הכל המערכת הזאת היא התאמנות שלי בPHP. המערכת עוצבה על ידי DBD התותח, תודה רבה דניאל ![]() אז..אשמח לקבל תגובות בונות, ואם מישהו רוצה משהו, הפרטים שלי למטה ![]() לינקים להורדה: RapidShare MegaUpload Files-Upload ססמא קוד:
secureme 1. מלאו את פרטי הDB בקובץ db.php 2. הריצו את הקובץ install.php, ומחקו אותו מהשרת 3. יבאו את הקובץ secme לקובץ שאתם רוצים שיהיה מוגן ע"י הקוד הבא: קוד:
<?php include "secme.php"; ?> ![]()
מתכנת PHP ו - Mysql. Last edited by talbeno; 03-11-07 at 20:45.. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אחלה יוזמה אחי...
מה הסיסמא לRAR? |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אחראי פורום
|
היוזמה מצויינת, אך הביצוע לא.
אנשים ישתמשו בזה מתוך מחשבה שזה יחסום להם את כל הפריצות.... זה בנוי בצורה חובבנית, זה לא חוסם כמעט כלום.... אם זה לאימון, הייתי מציע לך לנסות לבנות את זה באופן רציני, שלא נדבר על הקידוד-50 תמונות. אבל הכי חשוב-הכוונה. |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
דמו?
|
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חוץ מזה, אני כתבתי במופרש - האבטחה עצמה, היא רק חסימה פשוטה של מילים בשורת הכתובת, אז לדעתי האנשים שיתמשו, צריכים לדעת שהאבטחה פשוטה ביותר, ולכן הם לא צריכים לצפות למשהו.. אני מניח שבעתיד, כאשר יהיה לי ידע רב יותר בPHP, ואלמד (אני מקווה) אבטחת אתרים, אוכל להתחיל פרוייקט ביתר רצינות ולהגיע לתוצאות. תודה בכל זאת ![]() כרגע אין דמו, אני לא עומד לפתוח לזה איזה אתר או משהו, לא יודע אם אני אתקדם אם זה עוד.
מתכנת PHP ו - Mysql. Last edited by talbeno; 03-11-07 at 20:58.. |
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הוא כתב שזה סתם חוסם דברים לא רציניים וזאת לא אבטחה אמיתית... ולנושא: אחי כל הכבוד על ההשקעה! יפה מאוד שהוצאת פאנל נחמד כזה וכ"ו ועוד בחינם... |
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד על היוזמה.
יפה מאוד מצידך.
חבר וותיק
|
ציטוט:
עם כל הכבוד, זה נראה כאילו הבאת את זה שיראו שאתה יודע לתכנת.. או משהו כזה.. ![]() |
|
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
יפה,
שכחת לציין פרטים להתחברות לפאנל: admin admin הפאנל דפוק, אני לא מצליח להגיע לשום מקום זה שולח אותי לפה: forum/index.php?act=Login&CODE=00 Last edited by S-Preso; 03-11-07 at 21:10.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|