|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
כן, תודה
![]() אתמול כתבתי בקוד של ההתחברות שיבטל אפשרות לקודי HTML למיניהם ושכחתי להעלות, אז עשיתי ניקוי לכל המשתמשים המחוברים :] |
![]() |
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
יש כמה מסורבלים שמתחברים לתוך שרת mIRC ומאפשרים לך בעצם להשתמש במירק, דרך הדפדפן.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
הוסף מנגנון נגד הצפה (אני לא מדבר על לא מאפשר לכתוב יותר מכמה הודעות לדקה, אלא, טוב, תכנסו, תנסהו ותבינו
![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חסום
|
ציטוט:
תאמין לי אני יודע מה זה. אני גם משתמש במירק, בעברי הייתי מירקר(משתמש קבוע במירק). מה שאת עושה זה סתם ריפרש עם SQL. שוב זה לא צ'אט, אני לא זוכר בידיוק את השם אבל יש לזה שם שונה. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חסום
|
הא ולגבי חינמי,
יש גם צ'אטים של IRC וגם כמו שלו(שזה לא צ'אט). |
![]() |
![]() |
# 17 | |
Whatever
|
ציטוט:
קיימים מס' קודים שמתחברים לשרת IRC, לא קיים דבר כזה שרת mIRC, mIRC הוא קליינט התחברות לשרת IRC.
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד =]
תשפר, תוסיף סמיילים, יצירת חדרים, ניהול חדרים.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
קרא את ההודעת הראשית שוב... |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מלבד זאת, אני משתמש קבוע במירק אני בונה בוטים למירק, אני יודע סקריפטינג, אז תאמין לי שבכל מה שקשור למירק, אתה לא יכול ללמד אותי ובמיוחד לא את פירוש המילה מירקר... המירק אצלי פתוח 24\7. ושוב, ההגדרה של צ'אט היא מה שאמרתי לך, כל דבר שעומד בהגדרה הזאתי, הוא צ'אט. mIRC הוא אחד ממליון, לא יותר. בשביל ההוכחה, מספר פירושים מילוניים: "Two or more individuals connected to Internet have real-time text-based conversations by typing messages into their computer. Groups gather to chat about various subjects. As you type, everything you type is displayed to the other members of the chat group." "A feature of the internet that allows users to "talk" to one another in virtual real time. Users communicate by typing messages which are sent instantly to another person or group within the chat room program." "communication between two or more people, typically in real-time. Electronic mail is generally not considered chat, because it is not two people writing back and forth in conversation simultaneously." "real-time, synchronous, text-based communication via computer." "Chat Servers of any kind are strictly prohibited. Chat scripts, especially CGI and/or PHP scripts, have proven to be disruptive on community servers and can hinder the performance of normal delivery for other Site Owners. For this reason chat scripts/clients, that are not Java Based or hosted by a third party provider, are also not permitted on the Messianic-Web Servers." "hen two or more computer users can see and respond to messages as they are typed into a computer." עוד ? כי יש לי עוד כ100 :\ Last edited by Eye-Soft; 14-11-05 at 17:16.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|