![]() |
מערכת צ'אטים, גרסאת בטא
טוב, מכיוון שהיה לי משעמם למדי אתמול, החלטתי להתחיל ליצור מערכת צ'אטים מתקדמת ויחודית. המערכת כרגע בגרסאת בטא ויתכנו באגים (כנראה שאין, אבל הכל אפשרי...) כרגע המערכת מאפשרת הכל מלבד BB ויצירת חדרים פרטים, יצירת החדרים זה דבר שאני כנראה אוסיף עוד שבוע שאני אחזור מטיול והBB אולי אם יהיה לי זמן, עוד היום.
http://www.eye-soft.net/chat/index.html כרגע, אני לא בטוח האם אני אמכור את המערכת או אתן אותה בחינם, אני אחליט שאני אגמור אותה, כנראה לפי הזמן שיקח לי להכין אותה אני אקבע את זה. |
למכור?:, יש טובות יותר בחינם.
וזה לא צ'אט, זה סתם מסרים, יש לזה שם שחכתי כעת. צ'אט = התכתבות Online בקו ישיר לשרת IRC. |
לא ולא, אני אישית איש של MIRC ומירק היא רק צורה של צ'אט.
"לצ'וטט" משמע לנהל שיח עם יותר מאדם אחד בו זמנית. לדוגמא היכולת בMSN לדבר עם מספר אנשים בו זמנית היא צ'יטוט. ודרך אגב, מה שאתה רואה שם, זה התכתבות Online בקו ישיר לשרת, אבל לא IRC. וכמו שאמרתי, יהיו לזה עוד תוספות. מלבד זאת, שעל כל דבר תוכל להגיד שיש כבר בחינם, אבל רוב העולם לא יודע להתאים את המערכת החינמית לעברית ולצרכים המדויקים שלו. |
נחמד
תעשה מנגנון הצפה |
אם אני לא טועה, עניתי לך בצ'אט. זוהי גרסאת בטא, גרסאת בטא, משמע בידקת תקינות המערכת, לא פיצ'רים.
|
1) תעשה שמשתמש חדש נכנס אז זה לא מראה את כל ההודעות..
2) תעשה שהסקרולינג ירד כל פעם שיש הודעה חדשה בצ'אט.. זהו בהצלחה. |
ציטוט:
אני לא חושב שבוא דפוק... אתה פשוט אמרתה שיש באגים אז הם אומרים לך בשביל שהיה לך יותר נוח לסדר את זה... בנוגע למערכת: אחלה מערכת אני מצפה בקוצר רוח לראות אותה גמורה |
ציטוט:
כל משתמש יראה הודעות כותבות מכיוון שהמידע נשמר על השרת ולא אצל הלקוח. זוהי לא מערכת JS. |
ציטוט:
|
אממממ אני byb - נתת לי באן? P:
כי התחילו לי בעיות ואז עשיתי התנתוק ואז היו לי פעמיים את שדה מילואי השם ולא יודע היו לי קצת בעיות מוזרות וקפיצה של סקרול (הראשי של הדפדפן לא של הצ'אט)... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ