|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולדביר. נראה לי שכדי להתקבל אתה צריך לעבור בית ספר לעיצוב גראפי או קורס מיוחד. |
|
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין דבר כזה ולא יהיה דבר כזה יחידה של גראפיקה בצבא. מאיפה הבאתם את השטות הזאת של "אפילו X לא התקבל"?
מה שכן, יש גרפיקאים בחלק מיחידות המחשוב, גג גראפיקאי ליחידה וגם זה לא תמיד. זה לא מקצוע שיכולים לייעד אותך אליו, לרוב מתקבלים אליו מקומבינות אלו או אחרות. ד"א, רוב אתרי צה"ל נבנו בכלל על-ידי חברות אזרחיות בכלל (עובדים הרבה עם scepia). מה שה"מעצבים הצבאיים" עושים זה אתרים ברשת הפנימית, גראפיקה שולית לפיתוחיים שונים וכו', לא תפקיד מיוחד בכלל וגם לא באמת תורם לאזרחות. בקיצור, שכח מהתפקיד הזה, אם אין לך קומבינות רציניות פלוס המזל שגראפיקאי עומד לפני שיחרור תוכל להמשיך לחלום.
חבר וותיק
|
בקיצור יהיה שירות משעמם..
טוב לא נורא.. |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואפשר לחשוב... יש הרבה יותר טובים ממנו. |
|
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 16 |
חבר על
|
עם דגש חזק על היותר.
חבר וותיק
|
ציטוט:
קיבשני מעצב תותח וברמה מצויינת אבל לדעתי לא מגיע לרבע מהרמה של mantis.. החברה הזו מעסיקה את טובי המעצבים בארץ וקיבשני בנתיים לא אחד מהם. אולי בעתיד עם למידה נוספת שהוא יירכוש בנושא הוא יגיע לרמה שלהם. לעבור את הרמה? לא נראה לי. |
|
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לגבי יותר טובים מקיבשני, יש לך הרבה, דוגמת inspire, zvik, ו-g0mp.. ואלו רק עולים לי עכשיו לראש. |
|
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
זה של צביק:
http://www.zvik.com/ לא התלהבתי קבשני באמת תותח על ובין הטובים בארץ אבל יש כאלה שאני אישית יותר אוהב.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|