|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
העיקר שנהנת =].
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
מקנא בך
![]() ברוך שובך :} |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אוי :O מי לקח אותך לכל הסיורים הלימודיים והחוותיים האלה ???
# 5 |
אחראי פורום
|
ברוך שובך...
הייתי בחופש הגדול גם בלונדון ![]() - מדאם טוסו - אחח היו כמה בובות ממש אמיתיות (מפורסמות)...לשים את היד על התחת שלהן לא מרגיש כמו המקור (אבל יוצא נחמד בצילום ![]() היה נחמד גם להצטלם חונק את היטלר. - אחח המליס...אחלה של חנות (בעיקר קומת הUNDERGROUND...בואנה ממש רובוטים יש שם...טכנולוגיה אש לעומת הצעצועים אצלנו (קנינו שם מלא צעצועים לאח שלי הקטן שהשארנו בבית עם סבתא)). - אחחחחחח אוקספורד סטריט (ממש נחמד לשמוע את הבריטים עם המבטא אומרים את זה)...חתיכת רחוב ארוך ויפהפה (כיכל פיקדילי + לראות את ה***** (הבנתם למה התכוונתי) מסיימות עבודה בצ'ינטאוון). מה שכן, לונדון יקרה רצח!! הרגשתי דפוק לשלם 18 ש"ח (2 פאונד) בקיוסק על בקבוק קטן של קולה (במסעדות זה עלה כפול לכוס). (אגב, היית בחנות פרימיום באוקספורד סטריט?).
# 6 |
Permanently Banned
|
חבל שלא היתי באנגליה
![]() אבל שהיתי בצרפת וגרמניה כייף ממש! ובעיקר שהיתי אצל דודה שלי בארה"ב (אריזונה-פיניקס) כייףף וניו יורק סופררררררר בעיקר מנהטן זאת אמריקה האמיתית. XD |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
ברוך שובך
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|