|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב מדהים
![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה יותר טוב ממה שיש עכשיו, בלי ספק אפילו אבל זה עדיין דורש הרבה מאד עבודה.
הבאר נראה טוב והוא מעורר ציפיה להמשך העיצוב שמאכזב מאד. הייתי מצפה לראות יותר כתום, הכחול\אפור לא מרגישים שייכים. מומלץ גם לעבוד עם קווים ישרים עם כמה שפחות שבירות, גם יותר נוח לקודד את העיצוב וגם נראה יותר נעים לעין. הייתי מרווח גם את כל הבוקסים והטקסטים, הכל מאד צפוף. לגבי האיש הכתום הזה, הוא ממש חמוד, הבעיה שלי איתו שהוא לא ייחודי שלכם כך שקצת קשה למתג עליו חברה (אני מניח שהוא לא שלכם לפי זה שהוא גזור בצורה לא טובה ליד הלוגו).
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שנית בקשר לצבעים, לא רצינו להכניס יותר מדיי כתום, הצבעים כחול ואפור נעימים יותר לעין ונוח יותר לגולשים, בקשר לתמונה שעל הלוגו, נכון, הוא לא מותג שלנו, אבל הוא חוקי לגמרי, כל התמונות באתר נקנו מהאתר: http://stockxpert.com/ תודה רבה והמשך יום נעים לכולם ![]() Last edited by פרלין|בר מתוקים; 30-09-07 at 21:07.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
יצא יפה אבל אני לא ממש מחבב את הסגנון הזה
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
הבאר מצויין..פשוט טוב..השאר פשוט על הפנים.
מבולגן ולא נעים...הייתי הולך על סגנון הרבה יותר נקי ועם הרבה פחות 'סלסולים'. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
סלח לי, אני חולק על דעתך
לדעתי העיצוב טוב המבנה מדהים, הביצוע לא ממש מרשים אני לא מבין מה זה התכלת למעלה מתחת לבאר שאין לו פואנטה סתם גרדינט אפור. הלוגו לא מתאים לחברת אחסון הכוכב ים למטה לא מסתדר סה"כ אפשר להוציא מזה המון. אני מציע לבקש מהמעצב המוכשר שלך כמו שאתה מכנה אותו שיעשה כמו שיפורים כי הפונטציאל לעיצוב ענק בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
לגבי הכוכב ים אני מסכים Talent כי כוכב ים .. מן הסתם הוא בים וזה למטה לא למעלה כמו שרשום ליד .. אולי עדיף תמונה של ציפור בשמיים או משהו דומה
# 18 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אוקיי, הדעה שלי על העיצוב קצת שונה ואני אתן פירוט על מה אהבתי ומה לא בעיצוב.
כל ה header עד החלק של התפריט מעולה כולל התפריט. משם יש לי בעיה... יש יותר מדיי צבעים וזה לא טוב. צריך 2-3 צבעים דומיננטיים בעיצוב ופה רואים שאין. בעיה נוספת שיש היא הצפיפות בין הבלוקים השונים של האתר. ממש לא נעים לעין. קניה מוצלחת של האייקונים השונים באתר כולל בלוגו למרות שהשילוב בלוגו יכול להיות יותר טוב. דבר שיכול להוסיף לעיצוב משמעותית הוא רקע gradient מאפור דיי כהה לאפור בהיר כמו הרקע עכשיו. זהו בעיקרון, בהצלחה עם התיכנות והקידוד של העיצוב. מנסיון אני אומר לך שהקידוד והתכנות משפיעים מאוד על איכות העיצוב\אתר אז תשקיע בקידוד טוב. ![]() |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
הכל טוב חוץ מלוגו.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|