![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
יצא לי לנסות דווקא את N95 והרמקול שם בכלל לא משהו, שומעים חזק אבל שהוא מתחיל לעלות בעוצמה יש הרבה מאוד הפרעות.
אני התלהבתי דווקא מהרמקולים של הסוני אריקסון k800i, אף על פי שאני חושב שעדיין המכשירים של nokia הם הכי טובים בעולם. בהצלחה בבחירה.
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הבנתי שאתה רוצה פלאפון שתוכל לשמוע שירים גם כמו mp וגם עם חברים לשבת ולשמוע שכולם ישמעו.
אז תראה יש לי את שני הפלאפונים k800i סוני אריקסון: הוא פלאפון מעולה קל, עיצוב חמוד, הרמקול מעולה והמצלמה של 3.2 שזה ממש טוב. ויש את k600i שהוא פשוט פלאפון אחד הטובים, מצלמה 2מגה פיקסלס, לא יקר, עיצוב יפה, קטן וקל, והרמקול פשוט כל כך חזק , עם אתה בחדר ואתה עושה על הכי חזק אז זה כמו סטריאו... ממליץ על k600i ! |
![]() |
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
שומעים מצויין בN95 ושמעתי בפאלפון הזה איזה סוגים שיש בשירים ושומעים אחלה ממליץ לך על N95 |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
סוני אריקסון 800i
אחלה פלאפון, קל, איכות שמיעה מעולה.. |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
יש לי את הn95 ואני מרוצה ממנו,אולי קצת גדול אבל בסה"כ שווה את זה
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
לך על k610i...
רמקול חזק, פלאפון קטן ונוח.. מצלמה 2 Mega pixel והכל במחיר סביר מאוד... ממליץ בחום לי יש אותו. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
אני משתמש בנוקיה 6280, וממליץ בחום, לאחר שידרוג התוכנה שעשיתי בחברה הפלאפון לא נתקע, מוזיקה שומעים חזק,
ממליץ בחום.
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
הוצאת לי את המילים מהפה, יש לי איתו כרטיס זיכרון של 1 GB אני נוסע המון, קיבלתי אוזניות ממש טובות .
אני שומע איתו יותר מוזיקה מאשר אני שמוע במחשב, פלאפון ממש מעולה ! בהצלחה בחיפוש ![]() אם זה המכשיר אני חושב, לאח שלי יש אחד כזה, שאתה שם על החוזק הכי גבוה(10) שומעים ממש גרוע . |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
יש לי k800...
אחלה פלאפון, האיכות של המוזיקה מצויינת אבל לא הכי חזקה. מצלמה לפנייים, מעוצב טוב. בסה"כ מרוצה מאוד!! |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עשיתי עדכון תוכנה בחברה המפעילה שלי, המכשיר התחיל לעבוד מהיר יותר ונפסקו הבעיות עם הרמקול שומעים חזק ונקי. תמליץ לאח שלך לגשת לחברה המפעילה של הפלאפון ולעדכן את הגירסא.|קורץ|
Last edited by Denis|Scan.co.il; 30-09-07 at 18:24.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|