![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
יש דמיון..
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה עבר כבר את גבול הדימיון וההשראה, אתה באמת צריך אנשים אחרים שיגידו לך את זה? די עם התמימות המפגרת הזאת, זה לא שהמעצב חשב על העיצוב הזה לבדו. האמת היא שאם העיצוב הראשון לא היה נוצר בכלל, העיצוב שהכינו לך לא היה נראה כמו שהוא נראה.
מבחינה משפטית, אין שום סיבה שלא יוכלו לתבוע אותך ואפילו לנצח שלמרות שבינינו, אף אחד לא יתבע אותך על כזה דבר, לפחות לא במימדים של אתרים כאלו קטנים. אבל עזוב אותך משפטית, אתה באמת רוצה עיצוב שנראה כמו של המתחרה שלך, שגם קדם לך?
# 13 |
חבר בקהילה
|
ראיתי אשכול פעם אחת שאומר רק מי שיש לו פוטושופ מקורי יכול לתבוע.
אבל מבחינה אחרת בלי קשר לחוק וכל השאר מי נהנה להשתמש בעיצוב דומה לשל אחרים? |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
לפי דעתי הדימיון ממש קטן הדבר המשוטף שיש זה הרקע והלוגו קצת דומה ממש קצת זה בסה"כ השראה מותר לתבוע אותך ברגע שגנבת ממש נגיד ולקחת תמונה שהמעצב קנה אז מותר לתבוע אותך אבל אם זה רק השראה אז מותר לי אפילו להכנס לכל אתר ולראות איך הוא נראה ולהעתיק אפילו 50 אחוז ממנו זה בעיה שלי שהוא נראה דומה מידי
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אני בכל אופן לא חושב שזה העתקה ותלך על העיצוב - בהצלחה.
תשמע אולי אתה יכול לשנות כמה דברים אבל לא הכל. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
לא דומה לפי דעתי
# 17 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
הוא פשוט עם המון השראה מהעיצוב של EyeDesign בוא נגיד ככה.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
ברור מאליו שהמעצב קיבל השראה מהעיצוב אך אין בכך מספיק לפי דעתי.
העיצובים דומים באופן משמעותי רק בחלק של התמונות עם המסגרת הלבנה. ומבחינה משפטית? העורכי דין יעלו יותר כסף מסכום התביעה עצמה אם בכלל תוכל להיות כזאת.
# 19 |
חבר בקהילה
|
לא הייתי ממליץ על זה...
תהיו יצירתיים, תמציאו דברים חדשים..!!! |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
אחי גם אם מעצבים לך משהו בסגנון או אפילו שזה נראה קופי אם לא גנבת לא יכולים לעשות לך כלום.
גם אם גנבת לא יכולים לעשות הרבה. והעיצובים לא דומים כל כך... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|