|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אם אני לא טועה אף אחד לא הביא את זה פה לדיון עד עכשיו O.ם
|
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואני לא מדבר על זה שהוסיפו עוד הרבה פונקציות שימושיות.
# 13 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני אישית לא יודע.
אבל קראתי דברים שכתבו אנשים (והרבה) שאמרו שהאתר שלהם פשוט לא פעל בPHP5 ופעל ב4.. |
![]() |
# 14 |
מנהל ראשי
|
מקווה שיש להם תחליף טוב,
אני לא מתכנת אבל אני כן מתעסק באבטחת מידע, safe_mode הוא אחד הדברים היותר פשוטים שמוסיפים לא מעט לאבטחת השרת (ובכלל, האפליקציות עליו). |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
אבל זו אכן מכה לנוחיות השימוש בPHP.
אולי אפשר לעשות שהPHP ירוץ על משתמש עם גישה לקבצים של כל המשתמשים ויתן גישה לקבצים של יוזר רק מקבצי PHP שהבעלים שלהם הוא הבעלים של הקבצים. וגם את כל הקבצים שהוא יוצר, שיגדיר את הבעלים כבעל קובץ הPHP.
מנהל ראשי
|
ציטוט:
הרי רוב הבעיה שsafe_mode גורם היא כשמנסים לעשות פעולה כלשהיא על קובץ (להעלות קובץ, לשנות שם, להעביר מקום, להעתיק..), כל אלו אפשר לעשות גם באמצעות FTP דרך פונקציות של PHP..זה יושם מאוד יפה לדוגמא בjoomla 1.5 מומלץ בחום ![]() |
|
![]() |
# 17 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אז משנים גם את ה PHP.INI ואת ההגדרות שם יכול להיות שזה הסיבה לכך שהאתרים לא עובדים... סיבה נוספת היא יכולה להיות גם שינוי של הגרסא של המסד של MYSQL , כשעושים עידכונים, יש הרבה סיבות בכל מקרה PHP 5 קורא באופן מושלם את כל ההגדרות של הגרסא הקודמת. כמו ש PHP 4 קורא באופן מושלם את PHP 3 כשהחברה מוציאה גרסא חדשה, היא לא מבטלת את הישנה היא פשוט גורמת לאתרים שכתובים בישן להשתמש בגרסא החדשה... השינוי העיקרי בין הגרסאות הוא פונקציות נוספות. שינוי גדול נוסף בין 4 ל 5 הוא המנוע שהמערכת משתמשת גרסא 4 = ZEND ENGINE 1 גרסא 5 = ZEND ENGINE 2 עקרונית ZEND ENGINE 2 הרבה יותר מהיר מ 1. לכן, עד שאני לא אראה הוכחה חותכת, מצטער אבל יהיה לי קשה להאמין אני אתן לך דוגמא הכי פשוטה נקח פונקציה כמו רגילה, לדוגמא : SIZEOF שסופרת מספר איברים במערך http://il.php.net/sizeof לפי התיעוד כתוב שם במפורש : (PHP 4, PHP 5) כלומר הגרסאות שיכולות להפעיל את הפונקציה הזאת. אם תמצא פונקציה או כל דבר ש PHP4 יכול להפעיל ו PHP 5 לא, אני מוכן לשלם לך כסף.
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עדיין אם הם רוצים שPHP יכנס יותר חזק שיספקו פתרונות לזה.
# 19 |
מנהל ראשי
|
רותם,
לדוגמא הפונקציה mktime בphp4 יכולה לקבל ערכים כnull, בPhp5 זה כבר לא אפשרי, באג מוכר, קורה לא מעט במערכות phpnuke שמשתמשות בפונקציה ביומן המובנה שלהם. (למרות שבאופן דיי מפתיע בhttp://il.php.net/mktime זה אפילו לא מוזכר) |
![]() |
# 20 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
היום יש פתרונות להכל במקום SAFE MODE, השאלה היא כמה נוח לעקוף את זה.
למשל יצרתי פונקציית העלאת קבצים שעוקפת SAFE MODE בקלות, אבל הרבה יותר פשוט לרשום move_uploaded_file ... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|