|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני אישית לא יודע.
אבל קראתי דברים שכתבו אנשים (והרבה) שאמרו שהאתר שלהם פשוט לא פעל בPHP5 ופעל ב4.. |
|
|
# 2 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אז משנים גם את ה PHP.INI ואת ההגדרות שם יכול להיות שזה הסיבה לכך שהאתרים לא עובדים... סיבה נוספת היא יכולה להיות גם שינוי של הגרסא של המסד של MYSQL , כשעושים עידכונים, יש הרבה סיבות בכל מקרה PHP 5 קורא באופן מושלם את כל ההגדרות של הגרסא הקודמת. כמו ש PHP 4 קורא באופן מושלם את PHP 3 כשהחברה מוציאה גרסא חדשה, היא לא מבטלת את הישנה היא פשוט גורמת לאתרים שכתובים בישן להשתמש בגרסא החדשה... השינוי העיקרי בין הגרסאות הוא פונקציות נוספות. שינוי גדול נוסף בין 4 ל 5 הוא המנוע שהמערכת משתמשת גרסא 4 = ZEND ENGINE 1 גרסא 5 = ZEND ENGINE 2 עקרונית ZEND ENGINE 2 הרבה יותר מהיר מ 1. לכן, עד שאני לא אראה הוכחה חותכת, מצטער אבל יהיה לי קשה להאמין אני אתן לך דוגמא הכי פשוטה נקח פונקציה כמו רגילה, לדוגמא : SIZEOF שסופרת מספר איברים במערך http://il.php.net/sizeof לפי התיעוד כתוב שם במפורש : (PHP 4, PHP 5) כלומר הגרסאות שיכולות להפעיל את הפונקציה הזאת. אם תמצא פונקציה או כל דבר ש PHP4 יכול להפעיל ו PHP 5 לא, אני מוכן לשלם לך כסף.
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|