![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
יש כאן דבר מקצועי .. רק שהוא גדול מידי
תקטין ותוסיף יותר דברים הוא נראה ממש מקצועי
# 12 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד בתור החמישי אבל תוסיף דברים..אם הייתי בעל פורוטל וזה היה הדף הראשי שלי אז הייתי חושב שאין בו כלום ושהוא ריק מידי תוסיף עוד בלוקים..
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
אוקיי יש שיפור דניאל, כל הכבוד.
קח כמה וכמה דברים לתשומת לבך כשאתה מעצב: א. חשוב שהעיצוב יהיה סימטרי, העיצוב שלך פה הוא לא, שים לב שהתפריט יותר ארוך מהרוחב של הבלוקים, זה נראה לא טוב ולא מקצועי. ב. תנסה לא להכניס בכל דבר את הגרנדיט כי זה נראה פשוט לא טוב בחלק מן הדברים כמו ב-inputים. ג. התפריט די לא טוב - שים לב שבכפתור "סקרים" ובכפתור "כייף" אין בכלל את העיגול למעלה. למה? לוגו די נחמד, ועוד עצה - תנסה להשתחרר רק מכחול! בהצלחה, גל. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד.. ניראה מושקע.. כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
יפה מאוד רואים שהשקעת.
אני ממליץ לך לעשות את כל ההתחברויות והחיפוש בצדדים או למעלה ולא באמצע העיצוב. אחלה צבעים בחרת. מחכה לראות תעיצוב הבא...
# 16 |
הוסטסניון
|
=] =] =] =] שמח מאוד שכולם אהבו עכשיו אני יכין שיפור רציני יותר.
עריכה: בעזרת השם הערב יעלה עיצוב. Last edited by DanielS; 22-05-07 at 11:19.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשש , מיום ליום אתה משתפר מאוד..
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד אבל אין משהו ייחודי בעיצוב.. נסה לעשות משהו שייחד אותך ואת העיצובים שלך...
|
![]() |
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
חביב למתחיל.... אין גבולות ברורים ממש וכל הצבע הכחול שחוזר על עצמו גורם להרבה בלבול.
# 20 |
הוסטסניון
|
משתפר מאוד בהצלחה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|