|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני לא רואה את השוני בינהם... בכל מקרה יפה, אהבתי.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
אמרתי כבר ואני אגיד את זה שוב, בפעם האחרונה כי אני רואה שלא ממש אכפת לך,
כעיצוב זה יפה, כאתר - זה ממש רע! איך אתה יכול לגלוש בדבר כזה? הסידור של הטקסט לא טוב כי קשה מאוד לקרא, לקרא את התפריט בסדר שהוא אמור להיות, מה שחשוב שיהיה, עושה תחושה מוזרה בגלל המבנה שלו. כשאתה מעצב אתר, האתר צריך להיות יפה, אבל יותר חשוב שיהיה כיף ונוח לגלוש בו, כשאתה מעצב תלת מימד לדוגמא, חשוב רק שזה יהיה יפה, מדהים, מרהיב, כשאתה מעצב אתר - העיצוב נועד כדי שיגלשו בו! אני מקווה שלא שוב תסתתר מאחורי המשפט: אני אהבתי והלקוח אהב, אתה מבקש ביקורת על העיצוב תלמד לקבל אותה. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמובן שההערות שנותנים והתגובות הבונות שנותנים צריכים להילקח ושיישמו אותם בהמשך הדרך, אך שוב זה רק ברמת העיקרון.. (הלקוח תמיד צודק) לילה טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
תאי עם כל הכבוד לא נראה לי שאתה מבין מה צמד המילים "אתר ייצוגי"
אמור להראות יפה מעין מושך את העין במבט ראשון! (אם אין את זה, המבקר ישר יוצא) כשבא לקוח ויודע בדיוק מה הוא רוצה אני לא מתווכח איתו (רק מציע מה לתקן) ודרך אגב אני יודע לקבל טוב מאוד ביקורות ...ב 2 מצבים כשהביקורות נכונה וכשיודעים לתת ביקורות.. כשהביקורות שלך תענה על אחת מהקריטריונים למעלה.. אני אקשיב ואני לא מסתתר מאחורי שום משפט, יש סיבה שאני עובד עם עשרות לקוחות כל חודש... לא כי אני לא יודע לבנות אתר טוב.. יום טוב יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא חשוב כמה טוב אתה יודע לעצב חשוב איך אתה מפיץ ומשווק את עצמך.. (: (כמובן שאתה צריך לדעת לעצב ![]() בהצלחה ולילה טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
אך...יובל..יובל..
למה אתה עושה את זה מה? למה כל פעם אתה מוציא עיצובים פשוט סוסים כאלה? אין על הרמה שלך...!! אני מת כבר לראות את גרסאת הפלאש...
# 17 |
חבר וותיק
|
המבנה קצת מבאס לגולש .. אבל בכל מקרה אהבתי
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
אוקי.. אני נכנע... אני מפספס פה משהו? אולי אני לא אוביקטיבי כי אני עיצבתי אז אי אפשר שלא..
אבל בתור גולש חיצוני .. מה מפריע פה .. חוצמזה שהטקסט לא מסודר בבלוק אחד.. (בגלל הרקע מתחת) ,, (יסודר..) ואני לא מדבר מהבחינה העיצובית \( יש פה בעיה עיצובית?) כי לפי 2 התגובות של תאי ופנטיק הבעיה היא ... (?) - איפה? זאת אומרת כי אני אישית הייתי נהנה לגלוש בכזה אתר ולא הייתי מתלונן.. תודה לכל המגיבים ..
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 19 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל יובל בתור בעל המקצוע והידע בתחום כאן, צריך לעצב את האתר בצורה שתתאים גם לגולש - הרי זה אתר! ציטוט:
זה שאתה עובד עם עשרות לקוחות בחודש לא אומר שתקבל רק "אחלה עיצוב!", למרות ההרגשה הטובה שזה עושה לך, זאת לא ביקורת. ואתר ייצוגי בא לייצג מישהו, זה אומר שצריך שלא יוכלו לקרא בנוח את התפריט ולנווט באתר? זה אומר שלא יהיה נח לקרא את הטקסט באתר? וכמו שאמרת - העיצוב רק מושך את העין, הטקסט הוא זה שמוכר (פעולה, לא מוצר) - האתר חסר משמעות אם לא יקראו אותו. תגיד מה שאתה רוצה אני לא אקח את זה לריב - שיהיה לך בהצלחה עם עשרות הלקוחות שלך. |
||
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
התחברתי מאוד , אחד החזקים שלך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|