|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
תאי עם כל הכבוד לא נראה לי שאתה מבין מה צמד המילים "אתר ייצוגי"
אמור להראות יפה מעין מושך את העין במבט ראשון! (אם אין את זה, המבקר ישר יוצא) כשבא לקוח ויודע בדיוק מה הוא רוצה אני לא מתווכח איתו (רק מציע מה לתקן) ודרך אגב אני יודע לקבל טוב מאוד ביקורות ...ב 2 מצבים כשהביקורות נכונה וכשיודעים לתת ביקורות.. כשהביקורות שלך תענה על אחת מהקריטריונים למעלה.. אני אקשיב ואני לא מסתתר מאחורי שום משפט, יש סיבה שאני עובד עם עשרות לקוחות כל חודש... לא כי אני לא יודע לבנות אתר טוב.. יום טוב יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא חשוב כמה טוב אתה יודע לעצב חשוב איך אתה מפיץ ומשווק את עצמך.. (: (כמובן שאתה צריך לדעת לעצב ![]() בהצלחה ולילה טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל יובל בתור בעל המקצוע והידע בתחום כאן, צריך לעצב את האתר בצורה שתתאים גם לגולש - הרי זה אתר! ציטוט:
זה שאתה עובד עם עשרות לקוחות בחודש לא אומר שתקבל רק "אחלה עיצוב!", למרות ההרגשה הטובה שזה עושה לך, זאת לא ביקורת. ואתר ייצוגי בא לייצג מישהו, זה אומר שצריך שלא יוכלו לקרא בנוח את התפריט ולנווט באתר? זה אומר שלא יהיה נח לקרא את הטקסט באתר? וכמו שאמרת - העיצוב רק מושך את העין, הטקסט הוא זה שמוכר (פעולה, לא מוצר) - האתר חסר משמעות אם לא יקראו אותו. תגיד מה שאתה רוצה אני לא אקח את זה לריב - שיהיה לך בהצלחה עם עשרות הלקוחות שלך. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|