|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל באיזשהו רגע הבנתי שאני מוותר על הרבה דברים בחיים שלי, שזה לימודים וחברים היום אני עדיין מתעסק בהוסטינג, לא נפרט פה ממש במה אני עוסק, זה לא משנה, אבל אני עכשיו משלב הכל עם הכל חברים, יציאות, לימודים ובסוף לקוחות ![]()
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
לצערי,
מסכים כמעט עם כול מילה ... חוסר הנסיון והחלטורה מתבטאים עבורי בעיקר בשגיאות תחביר וכתיב מביישות ... רק תחשבו שהייתם קונים "רכב שתח אם הנאה ערבע אל ערבע שעושה לכם תוצאות חבל על הזמן" (זה אילתור על שורה דומה מאחד האתרים של החברים כאן ... דוגמא לרמת ההתנסחות והכתיב. ושלא תחשבו - מה הוא נטפל לקטנות ... מי שלא מקפיד על כתיב ותחביר לא מקפיד על הגדרות שרת, איכות שירות וכו' ...
# 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 14 |
אקס מנהל
|
דיונים מסוג זה נפתחו כבר הרבה מאוד פעמים, לכולם נמאס אבל אין מה לעשות, זה שוק חופשי וכל אחד (ובכל גיל) יכול להכנס אליו. אני מאמין שהדיון הזה יינעל.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
בן כמה אתה(פותח האשכול)?
|
![]() |
![]() |
# 16 | |||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ההודעה שלי שם הייתה רק בשביל שתשפר את האתר. אם צריך, תשקיע בו כסף, הרי האתר נבנה במטרה להרוויח כסף. הכוונה שלי טובה, האתר לא נראה מרשים, ואני לא הייתי שולח מישהו שחשוב לי, ללמוד אצל מישהו שהאתר שלו נראה ככה. ורק בשביל להראות שאכפת לי, אם אתה רוצה, שלח לי הודעה פרטית ואני אעצב לך משהו קצת יותר אסטטי. ציטוט:
בתגובה שלי התייחסתי לשורה שכתבת: לא השקעתי באתר כסף. אם יש לך יכולת לעצב או לתכנת או קשרים עם מעצבים ומתכנתים או דברים אחרים, אין בעיה עם אתר כזה, אבל אתר שנראה ככה, לא יכול לייצג בצורה טובה אף אחד. אתר כזה עם כתובת כזאת פרסומת שקופצת ישר, זה לא דברים קטנים. ציטוט:
בן אדם עם שגיאות כתיב לא אמור למכור באינטרנט עד שהוא ילמד לכתוב בלעדיהן, כמו שאדם אילם לא יהיה איש מכירות עד שהוא יימצא דרך לדבר. עריכה: סליחה, טעות בבן אדם. תקראו את התגובה כהתייחסות למקרה אחר: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=43507 Last edited by taikaish; 13-04-07 at 23:11.. |
|||
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
תאי, אתה מדבר כאילו פניתי ספציפית אלייך ואתה פונה ספציפית אלי, למה בדיוק? חח
אלא אם אני טועה.
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=43507 |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
חח זה לא אני כפי שכרגע שמת לב
![]() ותגובה שלי בעמוד הקודם בעצם אמרה שאני לא הצגתי פה משהו שקיבלתי ביקורת ולכן נפגעתי, אני מדבר בכלליות
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
מסכים עם כל מילה.
רק חבל שאתה מכליל, יש פה כמה ילדים, שנראים די רציניים, יש גם בני 30 שפותחים חברת אכסון על planet.nana.co.il. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|