|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
נשמע שירות מעולה, יעזור להרבה אנשים בהצלחה .
חבר על
|
בהצלחה,
באמת עמלה גבוה :| |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
בהצלחה אריה
מתאורר / יצא בחוץ
|
השאלה המעניינת היא איך אני באמת ידע שאני יקבל את הכסף ברגע שהעברתי אליכם את הכסף מאיפה אני ידע שאתם לא בורחים עם הכסף? אתם לא נציגים של PAYPAL
ציטוט:
|
|
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה, אני פשוט לא מבין למה יעיל ללקוח לפנות דווקא אליכם ולא לשירות אחר.. |
|
![]() |
# 16 |
t tc tcp tcp/ip
|
לכל אלה שפוחדים מזה שאברח עם הכסף: אני עוסק מורשה משנת 95 ובעסקי אכסון אתרים ושאלים משנת 99 בערך, מעולם לא ברחתי לאף אחד עם הכסף... ואני לא מתכנן לברוח בעתיד.
לזה ששאל לגבי האבטחה באתר, ברגע שאתה מעביר את הכסף אליי זה מעביר אותך לאתר המאובטח של פייפאל לביצוע ההעברה (נסה.. ותראה שאתה עובר לאתר מאובטח) לגבי העמלות, למי שמתעסק עם פייפאל באופן קבוע יש לי שירות אחר שמדריך ועוזר בפתיחת חשבון בנק בארה"ב: http://usbank.oplag.co.il/ תמורת 51 דולר חד פעמי יש לך חשבון בנק משלך... השירות נועד למי שיש לו העברה חד פעמית ואו למי שמידי כמה חודשים מעוניין להעביר סכום קטן ולא משתלם לו להחזיק לשם כך חשבון משלו. וגם למי שלא מלאו לו 18 ואו אין לו דרכון או רשיון נהיגה כי אלו לא יכולים לפתוח חשבון. יש לך מישהו שעושה את אותה עבודה באותה אמינות עם עמלות נמוכות יותר?... שיבושם לך ולו. אין לי אינטרס לריב פה או בשום מקום על הנושא הזה ולא על נושא אחר. מי שמעוניין בשירות אשמח לשרת אותו, מי שלא מעוניין פוחד שאברח לו או כל סיבה אחרת, זכותו המלאה לעשות בכספו כרצונו. לגבי הצ'ק: הצ'ק שיגיע למי שיחליט לבצע איתי עסקה יהיה בדולרים ולא בשקלים לכן שער הדולר בבנק שלו כשיפקיד את הצ'ק הוא שיקבע כמה שקלים יקבל. העמלה בבנקים בארץ על הצ'ק הנ"ל הוא 2 עד 3 דולר תלוי בבנק שאיתו אתם עובדים. יום קסום לכולם.
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 18 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אנא שים לב, סכום העמלה המרבי שתוכל להגיע אליו הוא 100$.
הכוונה, גם אם הסכום שברצונך להמיר הוא 4,000$, ערך העמלה יהיה רק 100$! אנו לוקחים 1$ כמחיר משלוח, סכום סמלי עבור השירות. לא הבנתי O_o
חבר בקהילה
|
חברה הענין של העמלה אם היא גבוהה או נמוכה זה עניין יחסי !
בשבילך גבוהה בשבילי לא ! אז חלס להתערב בעסקים של אחרים. מחירי האיכסון שלכם גבוההים או נמוכים מי אני שיגיד זאת? לא מתאים לי לא אקנה... אותו הדבר איתם לא מתאים לכם? אל תפנו ! מתאים לכם לכו על זה אני אישית לא מכיר שום אלטרנטיבה אחרת לישראלים מלבד פתיחת חשבון בנק בחו"ל שזה חתיכת בעיה נוספת על הראש אם יהיו עברת כספים רבות לחשבון תצטרכו לדווח עליהם למס הכנסה באותה מדינה ועוד סיפור שלם. בהצלחה !
הוסטסניון
|
שיהיה בהצלחה!
|
|