|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
תקשיב להם, הם מומחים בנושא! כל אחד ואחד מהם כמה שנים על פלאש ויודע טוב מאוד אם אפשר לעצב בפלאש או לא!
תפסיקו לדבר שטויות, הפורום הזה נהיה יותר הזוי ועצוב מאשכול לאשכול... |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אתה מדבר על משהו כזה, משהו בסגנון הזה?
http://img334.imageshack.us/my.php?image=igol8wy.swf
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
Member
|
חחח...
ציטוט:
ובקיצור ידידי כותב האשכול. אם תרצה אני יוכל לספק לך את מבוקשך, אם תוספת תשלום, כי 150 שקל זה לעבוד לכלום. לעבודות פנה אלי באי סי קיו או בפלאפון: 252254524 050-690-4865
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Junior Member
|
אם אתם כל כך מתנגדים לעיצוב 100% בפלאש, זה אומר שאתם לא כאלה מומחים בפלאש. יש מספיק דוגמאות של עבודות שנעשו רק בפלאש, והם נראים מעולה.
אל תהיו מקובעים. אני אישית לא כזה תותח בעיצוב פלאש אז אני אוותר על התענוג. כן. אפשר גם פשוט- לא לעשות את זה, במקום להתחיל להתלונן. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
אחי מי אמר שמה שהכינו בטיפו זה לא שילוב גם של פוטשופ?!
אני בטוח שזה שילוב של פוטשופ אלא אם כן אתה יכול להוכיח אחרת... |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
- מה שהכינו בטיפו זה כולל פוטושופ.
- לא חייב בכל עיצוב פוטושופ למרות שזה מוסיף. זו החלטה של מקים האתר - יש פה רק 2-3 אנימטורים ברמה מספיקה כדי לעצב לך אתר רק בפלאש - יכול להיות גם שרק פלאש יכול להיות יותר יפה מאשר פוטושופ ופלאש.. תלוי באנימטור שתבחר... - לבחורציק שדיבר על גרין למפ - עדיף שתשתוק אם אתה לא יודע את הנתונים של החברה הזו. אם היית יודע כמה כסף הוא עושים על כל עבודה היית סוגד להם... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|