|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעצם, לפי הפוסט הזה, אם 2 עיצובים במחיר אחד, זה אומר לי שכל עיצוב אחד שלך / של Bestouch עולה 400 ש"ח. בנאדם, אתה מחמיא לעצמך יותר מדי. העיצוב הוסטינג שלך לא כזה היסטרי, לא עשית מהפכה בתחום העיצוב, יצרת עוד עיצוב סטנדרטי, עם צבעים סטנדרטיים, ולא שום דבר מיוחד שמעצב מתחיל לא היה יכול לעשות.
אתה ו-Bestouch מנסים לקבל כל אחד 200 שקל, אז תמכרו כל אחד בנפרד, אבל 2 עיצובים ב-400 שקל? איפה אתה חי? ועוד עיצובים כאלו, שאפשר למצוא אצל יותר מקצועיים ויותר יפים? Last edited by Eli-Hai; 23-02-07 at 15:02.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
ומה אם אני יגיד לך שעיצוב אחד עולה 400 שקלים.
עריכה: זכותו של כל אדם ואדם לתת את המחיר שלו, ואת ההנחה שלו, העיצוב של אורי 400 ושלי 400 ככה אנחנו חושבים שזה אז ככה החלטנו 400 שקלים 2 עיצובים. מבקש ממך לא להגיב יותר בעניין הזה בקשר לנושא הזה תודה. יש פרטי.
בברכה, נתי. icq: 6006085 msn: nati-moyal@hotmail.com e-mail: moyal25@012.net.il Nati_Man - תכנות וקידום אתרים: ----------------- www.Intek.co.il חברת איחסון האתרים הגדולה ביותר בישראל! Last edited by Nati_Man; 23-02-07 at 15:06.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז אני יגיד לך שאתה סתם מנסה להתחכם ולצאת מזה טוב, מה שלא יקרה כנראה.
ועוד משהו, אם אתה באמת חושב שכל עיצוב כזה שלך עולה 400, אני יכול להגיד לך שאין שום מושג בתמחור, אפילו לא משהו בסיסי ומינימלי כמו שלכל ילד קטן יש.
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה חי בסרט, אם אתה חושב שהעיצוב שעיצבת שווה 400 שקל.
סרט אימה. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שביקשתי משהו!
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה, שיהיה לך בהצלחה
![]() אני בטוח שתצליח למכור את העיצובים שלך עם גישה כזאת ![]()
# 17 |
חבר וותיק
|
לא בא להרוס או משהו כזה אבל.....
http://www.angel-amizrah.net/ |
![]() |
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|