|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
אחרי שחיברתי את המודם שלי לכרטיס רשת, אין לי בעיות.
ויש לי 012+HOT. אבל אני מודע, כשהמודם היה מחובר בUSB זה היה פשוט מתסכל, ומה גם, הם לא נותנים לך את הפתרון =\ דיברתי עם אנשים אחרים עד שהגעתי לפתרון.
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
לי יש אוט ותמיד יש תקלות מרגיזות
|
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
שמע אני מרוצה,
תשתית הוט / ספקית 012 מסלול עיסקי MPLS. המודם גם מחובר ב-USB למחשב אחד ובכרטיס רשת למחשב שלי. כל מחשב מתחבר עם חייגן משלו ומקבל IP משלו. הכל פועל מהר ולא ניתקלתי בבעיות יותר מידי רציניות. מה שכן שמעתי בזמן האחרון שלקוחות חדשים ב-012 נתקלים באיטיות וכו', אז הייתי מציע לך לנסות את: בזקאינט כספקית על תשתית כבלים שמעתי שהם טובים: http://www.bezeqint.net/
# 19 |
חבר מתקדם
|
אז ככה כל פעם שיש בעיות בשידור של ה TV של הוט אז גם האינטרנט לא פועל כל פעם יש להם עבודות תיקון באזור שלך אז גם הוא לא פועל והכי מרגיז זה הנציג שירות המעפן שלהם עד שהוא מזמין לך טכנאי הוא ייבש אותך תנתק מי שם ותבדוק שם לא אומר שזה הכי גרוע היה לי גם YES וזה יותר גרוע אני כבר 5 שנים ב הוט ואני בכלל לא מרוצה מי השירות שלהם עכשיו אתה בטח תשאל אותי אז למה אתה שם כי אם יותר טובים מי בזק (yes)
|
![]() |
![]() |
# 20 |
מנהל ראשי
|
בולשיט,
שניהם אותו דבר בדיוק, כל מי שדואג "ללכלך" על HOT מתנהג כאילו השירות של בזק הוא 100% ומעולם לא היתה נפילה.. וזה שטויות, יכול להיות שאתם לקוחות HOT ומעולם לא חוויתם נפילה (כמו במקרה שלי) ..לגמרי במקרה ויכול להיות שכלקוחות ADSL לא חוויתם נפילה.. בכל אופן - להגיד שחברה זו או אחרת נקייה מנפילות? בולשיט. בשורה התחתונה, אם עובד לך - אל תגע, אם זול לך - אל תחליף. (אם ענית לא על אחת השאלות למעלה, תגע ותחליף). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|