![]() |
שווה לעבור לתשתית של הוט??
אני כרגע עם תשתית של בזק וספקית אינטרנט אקטקום..ונגמר לי התחייבות ואני רוצה לעבור לחברה אחרת,אז חשבתי עם שווה לעבור להוט??
**אנא להגיב רק אלה שיש להם תשתית של הוט** -מנהלים עם זה אינו המקום המתאים נא להעביר- |
לא, היו לי מלא בעיות - כשקניתי מחשב חדש הוספתי עוד נקודה בשביל הטלוויזיה במחשב (שילמתי על עוד אחת). מאז היו לי בעיות ללא הפסקה, חצי מהטכנאים שלהם ביקר אצלי וכולם שמו חלקים כאלה וחלקים כאלה לחיזוק האנרגיה (לא היה מספיק אנרגיה לקו) בסוף אחד שם לי חלק ענק, כמובן שגם זה לא עזר! אז בסוף החלפנו לadsl והכל הסתדר.. וקיבלנו אינטרנט יותר מהיר. אל תעבור!
|
אחי,
אין לי תשתית של הוט ,אבל היתה לי ואני יכול להגיד לך ש : הם בטח יחייבו אותך לעבור ל - 012 ,אם יש לך ממיר של yes בבית,תצטרך להתנתק,או לשלם על העברת כבלים נוספים. הוט ו-012 זה על הפנים ! זה חר* זה ז*ן וכל מה שאתה לא רוצה. בחים אל תעבור ! בבזק אתה משלם אולי בכמה שקלים יותר ,אבל אתה משלם על איכות על שירות ועל תמיכה ! תשמע לעצתי ,לא תצטער ! אני פשוט,חולה על קבוצת בזק :) פלאפון - בזק - בזק בינלאומי - yes |
ציטוט:
הבנתי כבר שזה ח*א של חברה ובקשר להתחייבות אין שום התחייבות קרובי משפחה שלי עברו להוט והם אומרים שאין בעיות בגלל זה חשבתי עם לעבור להוט.. |
כן כןןן
בזק ADSL כ"כ הרבה בעיה כבלים הייתי 3 שנים בלי ניתוק אחד אינטרנט טייס עברנו ל-YES אמרנו נעבור גם באינטרנט לבזק כי חבל לשלם גם כבלים וגם YES ומאז קודם כל לא היה יום בלי ניתוקים .. פרח צהוב באיסיקיו כבר התרגלתי וזה לא רק אני ... בכלל אומרים שבמרכז ובשרון יש ניתוקים בלי סוף |
דווקא אצלי המצב הפוך,
מעבר לזה, נפתח אשכול לא מזמן על התשתית האינטרנט של הוט, שהרבה הפגינו כעס על הוט. אצלי אישית, רק סבל. אחרי תיקון קל הכל בסדר. לא אצל כולם יש בעיות בהוט, ולא אצל כולם יש בעיות בבזק, אבל ממה שאני ראיתי, הוט עושים יותר בעיות. http://www.ihatehot.com/ |
ציטוט:
אם היה לי שקל ,על כל פעם שטכנאי של הוט בא אלינו,הייתי מיליונר ! תראה,יש כאלה שאין להם בעיות עם הוט,יש תמיד אבל הם קטנות ולא שמים אליהם לב. בצפון ובדרום,שהם אזורים פחות עמוסים (לפי הגדרת הוט) יש פחות בעיות. לעומת זאת ,בשרון ובדן, עובדה , יש הרבה יותר. |
לא יודע מה איתכם, אני היום משדרג מ2 ל2 וחצי בבזק (ספק-> בזק בינ"ל)...
אני כבר 3 וקצת שנים משהו כזה....באינטרנט המהיר של בזק...חוץ מאיזה שנה אחת שהיו שידרוגים בקווים (אם אני לא טועה)...הכל היה מצויין...עד היום. הייתי ממליץ לך להשאר פשוט להחליף ספק אולי ...לך תדע.. אגב, באיזה אזור אתה גר?..אולי יעידו פה עוד שיש בעיות באזור שלך..ואז באמת אולי תעבור...כי זה בעיות תשתית. |
אני בתשתית של בזק למעלה מ6 שנים כבר, מאז שיצא האינטרנט המהיר ב256KBPS.
בוא נגיד שאני מרוצה מכל רגע, הייתי עם מודם USB. עכשיו המליצו לי לעבור לראוטר TNN שמחירו הוא 210 שקל בערך. הנציג אמר לי שאם אני מחזיר את המודם USB (ששווה לתחת) אני מקבל החזר כספי מלא (= ראוטר בחינם) היו נפילות לשבוע בערך לפני חודשיים, היו בעיות באזור השרון מסיבה לא ידועה. בכ"מ גם זה הסתדר. כרגע אני בתשתית של בזק והספק הוא Yes@WOW. מהירות גלישה של 2.5MBPS (שזה בערך 260ק"ב לשניה). נהנה מכל רגע. |
012 + HOT, פשוט מתכון לאסון. 012 באופן כללי זה אסון.
הערב, הגעתי הביתה, התנתק לי האינטרנט באמצע הורדה, וניסיתי במשך שעה+ להתחבר לאינטנט. רק עכשיו הבנתי, לא היה ולא יהיה כמו בזק וכמו נטויז'ן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ