|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
תראה יש לי את הזכות המלאה לשמור את מקור המכשיר דבר ראשון המכשירים לא שלי והם אינ גנובים אם אחרי חודש הם לא יהיו בסדר זה לא טוב אבל אני לא חושב שזה יקרה,אני איני יכול לתת לך אחריות אני ינסה לדבר עם בעל המכשירים אבל אני לא חושב שהוא יסכים כי יש המון אנשים שזורקים את המכשיר שלהם או שוברים אותו בכוונה ואומרים שהנה נשבר משהוא והוא לא עובד טוב כך שזה לא עניין גדול לתת אחריות לאנשים זה כמו "לתת לחתול לשמור על השמנת" תהיה רציני ותחשוב בהגיון קצת זה חד פעמי אצל הבן אדם הזה הוא קיבל מאבא שלו את שתי הסלידרים אבא שלו קיבל אותם בעבודה תמורת מחיר מסויים שלא ידוע לי כרגע ואת הפלאשון השלישי הוא קנה בחברה ועכשיו רוצה למכור אותו אני אמרתי את כל המידע שהוא אמר לי ואת הצעת המחיר שגם אותה הוא אמר לי כך שאין ביכולתי לשנות משהוא ולהוסיף או להוריד משהוא
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אתה מוכר משהו חדש לחלוטין, לשמור על המידע של "מאיפה השגת" את המוצר ירחיק אנשים כי פשוט אפשר ללכת לחנות, לשלם קצת יותר ולקבל אחריות מלאה.
הבנתי שאין אחריות פה ואם כן זה יהיה מעגל גדול מאד של העברות ידיים, אני לא מעוניין במקרה הזה. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה במכירה...
# 15 |
מנהל ראשי
|
בקיצור,
זה בדיחה. כאן זה לא לוח מודעות, זה פורום, וכפורום...אתה לא יכול לצפות שלא ישאלו אותך שאלות (סופר רלוונטיות) לגבי המכשירים. אם למכשירים אין אחריות כלשהיא (כלומר, האחריות היא "מהאיש שמביא את המכשירים") סימן שהם גנובים. (פשוט כי כל חנות אחרת/חברות הטלפון נותנות אחריות על המכשיר..) שום "הבנה" לא מגיע לך. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חסום
|
ציטוט:
המחירים שהוא מציג פה דיי יקרים. 6280 חדש עולה בחנות 1500 ש"ח עם אחריות לשנה. 6230I עולה 750 ש"ח עם אחריות לשנה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|