|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
גם בגלל שהם אומרים שאלוהים כתב את זה ואם ידעו מראש שזה יקרה ויספרו לכולם, אז זה ישתנה, וזה בעצם לא יהיה כמו שאלוהים תכנן
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם כבר מדברים ...
יש איזה ערבי (עכשיו כולם יאמינו ... הוא ערבי, לא דתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שניבא מלא דברים .. לפני שהם קרו על מות עראפת .. על תליית סדאם וכל מיני ... וגם הייתה איזה אחת שאמרה שיתפסו את בני סלע בנהריה + שיתפסו את הרוצח של תאיר ראדה עד סוף השבוע ...
# 13 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא נראה לי שהיה כל כך קשה לנחש שסדאם יוצא להורג. ראית את המערכון בארץ נהדרת? "בני סלע בנצרת, בני סלע בהרצליה, בני סלע בחדרה, בני סלע בנהריה...!" "אנחנו מצאנו אותו. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
תפנימו משהו
כל דבר שקורה בעולם הזה כתוב בתנ"ך אם רק תדעו איפה לחפש אתם תמצאו!!! |
![]() |
![]() |
# 16 |
Rar.co.il
|
חוץ מבמקרה של רבין, אולי בטעות אולי לא- גילו את זה שנה לפנה הרצח ופרסמו.
ומה כולם דואגים? גם אם לא בעוד שנה או שנתיים, גם אם לא בעוד 10-20... תהיה פה מלחמה גרעינית.
# 17 |
חבר פורום
|
אחד שלא ממש מאמין למה שכתוב בתנ"ך אני רוצה לאגיד לך משהו.
תנ"ך זה לא מה שאתה חושב באמת זה לא ספר שמספר לך סיפורים ! בתנ"ך תמועים מילים חזקות ואתמין לי אם תתחיל ללמוד את הקטע הזה וטיפה לקרא תבין למה אני מתכון.. גם אם אתה ניכנסת טיפה לחלק המיסטי תבין. לכל מילה יש כוח במידה ותשמש במילים נכון תגיד מילים בצורה "נכונה" זה יגרום למעשים שונים ! תאמין או לא ! כך שמי שניבא את זה זה יכול להיות אמת או שקר תלוי! תאמין לי אפשר בתנ"ך למצוא הכל ! צופן תנכי שמעת? כנירא אולי שכן ! כיום יש מחשבים מתקדמים אשר יודעים למצוא מילי םהחוזרות על עצמם בספוקים מסוימים ומשמעויות שונות וכך אפשר להגיע לדברים שהבחור שעליו אתה מדבר הגיע אליהם ! אי אפשר לתת לך הסבר בפסוט אחד והסבר על גבי הפורום טיפה קשה כך שזה שאתה מזלזל וחושב קצת אחרת זה לא אומר הכל ... |
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
חחחחחח
אני זוכר כיתה ח או ט המורה לתנך דפקה לנו איזה 3 משפטים התחילה לשחק עם האותיות באלכסון ואמרה שזה קשור לתאומים חחחח תנך כזה ספר עבה אני יכול למצוא בו מספיק אותיות כדי לשחק איתם שיגידו לי משהו לפני שזה קורא ואני לא ידע להגיע לזה לבד אז נדבר... ודרך אגב אני גם לא ממש מאמין באורי גלר למה עד שאני לא רואה את זה לבד אני לא מאמין מדברים עם כולם שם לפני וזה .. גם עוד היה היו איזה כמה שמצאו מכונה שמריצה מספרים ואמרו שהיה כתוב שם שהמגדלים יפלו והם אמרו ולא הקשיבו חח אז בפורום שלי אחד הביא את זה לקחתי את C בניתי תוכנה שמריצה מספרים ובסוף כתוב אתה תמות מחר חחחח אז... לא להאמין לכל מה שאומרים |
![]() |
![]() |
# 20 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|