|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
|
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הדבר הזה שמור ביותר המקום היחיד זה תפוז ותאמין לי שתפוז יפרקו את החברה לפני שימסרו את המייל שלך. כי הלקוחות שלהם הם מה שעשו אותם. וגם כשזה בתפוז? זה לא חשוף. משמע? איזה בנזונה אחד לקח תמייל והכניס אותו. איך ולמה? אין לי מושג. |
|
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
כל פעם שאתה נרשם לאיפשהו אתה מפרסם את האיימיל שלך. ומאשר לאיפה שנרשמת לשלוח לך איימילים. תאמין לי שהם לא לקחו את הכתובת משום מקום. שכחת לציין שגם נרשמת ל-HOSTS. אני דווקא מקרה שהמקום היחיד שנרשמתי אליו זה HOSTS (הפורום הזה) ואני מקבל דואר זבל. מכאן ש-HOSTS מכרו את הכתובת של האיימיל שלי לאנשים ששולחים דואר זבל.
|
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
אמ אתם די טועים הוסט לא חייב למכור את המיילים שלכם בשביל לקבל ספאם למה?
יש קיום מנועי ספידר לאיתור תיבות מייל ממש מתוחכמים ! ניכנסתם לאתר מסוים? יש לו מאין טרוינן אשר כל פעם שתכתבו את כתובת המייל שלך בתיבה שלכם זה ימסור את הכתובת למפרסם הספאם.. מקווה שהבנתם... |
![]() |
# 15 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מכאן אני מסיק שאתה מדבר שטויות, המייל שלך לא נמכר לשום דבר, כפי שמובטח - המייל לא מועבר לשום צד שלישי. מה שאתה עושה כאן נקרא דיבה, במידה ותמשיך - ישנן דרכים לטפל גם בך (ולא, חלילה אני לא מדבר על השעיה). |
|
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
אחי אתה חייי באשליה להלן כל המיילים שאני מקבל :
[ןפה יש תמונה] Find out important security tips, dangers to watch out for, and read reviews of the most popular parental control products. Eligible books are marked with our Super Value Shipping truck. And then he wisely refers to Hans Christian Andersen's fairy tale "The Emperor's New Clothes"! com- Amazon's Friday Sale! Sell your used books back to Ecampus. com Auctions - Big Discounts on Overstock. this product is downloadable! com-Hard to find Gifts? This professionally written guide is absolutely FREE with no strings attached! Save on many styles and varieties! com - Online Only Specials at Walmart. com - Free Shipping at HSN. So far the Americans only have achieved sporadic success. Check out the daily specials! Just think of what you are going to use that extra money for! Our FREE twice-weekly newsletter is filled with the latest and greatest coupons and deals to save you money! So far the Americans only have achieved sporadic success. com - Rollback Specials at Walmart. They pay millions of dollars every month in advertising budget to hire people like us to show you how to take these surveys and focus groups. Just think of what you are going to use that extra money for! let your recipient choose what they want by sending Amazon Gift Certificates! com - Products with Mail-In Rebates at Amazon. Just think of what you are going to use that extra money for! |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
לא זכור לי פרסום..
|
![]() |
# 19 |
חבר על
|
בקטנה מה אתה לחוץ?
|
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי
עם אני מקבל מלא ספאם יכולים לתבוע אותי שפירסמתי את המייל שלי בכל מיני מקומות כיאלו אני מקבל כל מיני שטויות יכולים לבתוע איתי על זה? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|