|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
פלאפון שווה
רק מה שבישראל הם רואים קטלוגים ורואים אם זה מתאים להם ליבא לא ככה סתם יוצא ומיבאים תראו כמה יש! http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...&zone=pp&lm=pp W950i P990i M600i K610i W300i K510i J220i J230i W550i J210i W800i K600i J300i K750i Z800i K300i S710a T290i K500i S700i P910i K700i Z1010 T610 Z600 T230 T630 |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
לא כולם צריכים פלאפונים שיש בהם 20,000 דברים שאתה לא תשתמש בהם, למה סתם לקנות מכשיר ב80-90₪ שאתה לא תשמתש בחצי מהדברים בפלאפון ומה שאתה צריך זה כו'לה להתקשר, לשמוע MP3 באוטובוס?
למשל אני אישית עוד מעט אקנה לעצמי n73, אבל לאמא, מה היא צריכה פלאפון עם סימביאן שהיא לא תידע מה לעשות איתו, k610i פלאפון יפה ופשוט לשימוש. |
![]() |
![]() |
# 13 |
אחראי פורום Off-Topic
|
עזוב, תשאר עם ה-E1000, אחלה פלאפון..
יש לחבר שלי, פלאפון מעולה... חוץ מזה שהוא "טיפה" גדול, אבל עם זה אפשר להסתדר..
# 14 |
חבר על
|
אין לך מה לחשוב פעמיים
מאחד שהיה לו סוני אריקסון, לחבר שלי יש אותו, ואני בטוח שהפלאפון הבא שלי יהיה של סוני אריקסון (אולי הj700... לא יודע) |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
המכשיר בעיקרון נחמד מאוד,
אני אישית הייתי הולך על הk800i (למרות שNokia N73 גם טוב אבל מחיר גבוהה) גם פלאפון טוב וגם אפשר להוציא במחיר יחסית מצויין. אני כניראה הולך לקנות לי את הk800i ואח שלי את הN73 ואנחנו פשוט נתחלף מידי פעם (עם כרטיסי הSIM)... (: בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותבחר מה שבראש שלך ואם זה מה שהתקציב שלך מאפשר אז כך אותו כי הוא מכשיר אחלה באמת (: תהנה. |
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
תודה רבה על כל ההמלצות, כנראה אקנה אותו בימים הקרובים.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
הגזמת, הוא לא כזה טוב
בקשר לSE לך עליו, השקעה בטוחה ארוכת טווח |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
אני אישית י לי את ה NOKIA 6280 סליידר
מצלמה 2 מגה פיקסל , MP3 , דור שלישי ... ולא יקר! שווה ביותר ... |
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זאת מדינה קטנה, למה כול המכוניות שיש בארצות הברית מייבאים לישראל? כול מוצרי המזון או כול דבר אחר מייבאים לישראל? לא רק דברים "שהם" חושבים שיצליח בישראל. כמובן שיש עוד פלאפונים אחרים. עכשיו לתגובה עצמה, פלאפון מומלץ ביותר. גם אני רציתי לקנות אותו, אבל כששמעתי שיוצא מירס חדש, לא יכולתי להתאפק. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|