![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
התמונה השני יפיפיה ...
התמונה הראשונה לדעתי היה מקום לקצת מישחק עם הפוקוס... התמונה השניה פשוט ניפלאה... (קומפוזיציה מעולה של הקוביות והיד לעומת ה לוח משחק..) ועם יש לך את האמצעים.. תשתמש בפעם הבאה בתאורה חמה ... ופילטר לגבנים חומים זה ממש יעזור .. ! ול aviko זה ממש לא משנה כמה עולה המצלמה... משנים הנתונים שלה (ואיך שהצלם מישתמש בה..) אבל שיהיה כתוב לו בחתימה Nikon D50 דרך אגב אני צלם וידיאו... ![]() Last edited by pal; 10-11-06 at 17:03.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ותודה על התגובה עריכה: וaviko המצלמה עלתה לי לפני חודשיים 4000 שקל היום אתה יכול להביא אותה ב3500
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
יצא יפה מאוד!
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
4000 על מצלמה :S
אני צלם WANNA BE עם מצלמה ב1500 סתם מצלם דברים לא ממש מחשיב את זה בנתיים ואתה עורך את התמונה בפוטו אז :\... בתמ ונה השניה קצת התפקשש הפוקוס בפינה של הלוח הקרובה |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואחי בשביל ציוד מקצועי צריך להשקיע וזה יחסית זול ואני לא עורך בפוטושופ אלה אם כן אני מצלם משהו שאני מתכנן מראש לערוך אותו
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
אחי אני יודע על מה אני מדבר ובתמונה שאני דיברתי יש בעיה בפוקוס....
לא בעומק שדה!!! נתתי לך עצה לפעמים הבאות... תשים לב לחלק השמאלי של התמונה הפוקוס היתפקשש לך שם אין שם עומק שדה כי אין שם שני אובייקטים@!! בתמונה השניייה יש עומק שדה ואמרתי שעשית שמה יפה מאוד ... |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד.
# 18 |
חבר על
|
אהבתי
![]() |
![]() |