|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא ישנה כלום. מה גם שאין מצב שכל השוק , או יותר קטן , הפורום יסכים לצור מחירים אחידים או משהו כזה. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אני למשל בימים הקרובי אקנה כאן איחסון מאחת החברות בפורום אבל אני לא אתפתה למחירים נמוכים מכיוון שאני רוצה שהאתר שלי לא ייפול אף פעם ואני מקווה גם שאני לא אצטרך להחליף חברה עקב תמיכה לא טובה..
אני בתור לקוח כאן בפורום, מחפש את החבילה הבטוחה, ותיקה והאיכותית ביותר ולא את הזולה ביותר... |
![]() |
![]() |
# 13 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
עד כמה שידוע לי לקבוע מחירים בין חברות שיהיה אסור לרדת מהם זה לא חוקי, אך אני לא בטוח. ציטוט:
לדוגמא, אני בטוח שלאף גולש בפורום לא היה איכפת אם היה אפשר להתחבר לאינטרנט עבור 5 ש"ח לחודש ללא התחייבות. אין מה לעשות, בעסקים תמיד יהיו חברות שמוכרות בזול יותר וחברות שביקר יותר. לעצור את זה לא צריך לדעתי (כל עוד העסק מוכר בזול אך יכול לספק שירות הגון) ובכלל, עבורי (עבורי= לצרכנים) תמיד טוב שיש תחרות כזאת (של מחירים).
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נכון לא חוקי בגלל חופש התחרות או משהו כזה..........
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשוט הצרכנים כלמור אנחנו ניצחנו את החברות פה
נגיד כמו חברות הפלאפון אם אתם זוכרים האלו את המחירים בבת אחת ופוף היה איזה שביטה או משהו וכולם התלוננו וזה קיצר אתה יכול למכור איכסון גם ב90 שקל אתה איכותי אתה יודע מה אתה שווה וזה בא בנאדם סתם מהרחוב החליט שהוא רוצה אתר לחברה שלו אתה בא אומר לו קח X איכסון ב50 ש"ח יש לך אתר מרשים עיצוב וכו' בא עוד אחד שאומר לו קח X איכסון ב5 ש"ח יש לו אתר מפיירסטייל שיש שם אחלה עיצובים אם אתה לא מכיר את האתר לך תבדיל מה שם ומה לא ושהוא ביקש בו בחינמיים שמישהו יקודד לו בבקשה הנה לך אתר עוד אחד בהשקעה של 15 שקל ועוד יהיה הכי אירוני אם הוא יהיה ריסלר שלך חחחח עכשיו מה הבנאדם יעשה יגיד שאתה יקרן וילך עליו להנות מאיכסונו המשך תקופתו שם על אחריותו בלבד דוגמא אני יודע שזול מידי זה לא ריאלי גנוב פרוץ לא חוקי מזוייך שבור וכו' אבל אני עדיין לא יקנה משהו ביוקר אני מעדיף לעשות בדיקה קטנה על המוצר לראות ולקנות במחיר הכי זול ומבקום שהכי נראה לי קיצר נראה לי האשכול מיצא את עצמו מקווה שהבנתה:P |
![]() |
![]() |
# 16 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
כל אחד נותן את המחיר שלו אושר.
בין אם איכותי ובין אם לא, זה בד"כ הפרשי מחירים עצומים. אל דאג אושר, אני רק ממך קונה! |
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מנהלי עסקי אחסון תבינו, בעקרון זה לא מעניין את הלקוח בגרוש, תנסו אתם לעשות את השינוי בינכם, לפרסם הודעה כזאת בהוסטס לא יעזור - אל תתלוננו, תנסו להשפיע עם הצעות שונות משלכם. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
לא כולכך מפריע לי שימכרו גם ב2 ש"ח לשנה מצידי
אני רק אומר איך זה לא מוריד להם מהרמה של העסק ? ואבי (: אל תדאג אתה ביידים טובות (: |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חחח בדיוק כך זה יכול לקרות רק כאן אז כדאי שהנהלה תעשה משהו בנדון ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|