![]() |
# 11 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
בדוגמא שהבחור שאל עם תמונות בשורות, זו דוגמא קלאסית לשימוש ב DIV.. אני חוסך לעצמי גם את ה IF שלך בתכנות וגם מיליון טאגיות TD ו TR בקוד מקור. יש מקומות שבהם משתמשים בטבלה, זה לא אחד מהם.
![]() |
# 12 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
מה שאתה מקבל בסוף, זה טבלה עם תמונות, לא?
אז למה לא להשתמש בטבלה? אם אתה משתמש בתאים, אז אתה חוסך רק את ה<table></table> ו<tr></tr> אבל מצד שני, אתה צריך עוד קוד CSS בשביל זה. כשעושים משהו ענק, כמו layout שלם, אז עדיף CSS, זה חוסך הרבה יותר וזה הרבה יותר גמיש. אבל כאן אתה צריך טבלה פשוטה. ואם אתה עושה מקסימום 50 תמונות בדף (שזה המון דרך אגב) זה אומר כולה 5 תגים של TR אני האחרון שיהיה בעד טבלאות. אני עובד עם CSS כבר שנים, אבל זאת לא סיבה לזרוק את הטבלאות בכלל. כשצריך טבלה, משתמשים בטבלה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
Fatal Error
|
שוב פעם, לא אמרתי שכל דבר אפשר לפתור בלי טבלה וזה יהיה יעיל. פשוט במקרה הזה זו דוגמא קלאסית לשימוש ב BOX MODEL ו CSS נקי.
# 14 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
אפשר להתווכח עוד שעות
![]() you say tomato, I say tomato.. אני חושב שמי שיצר את הדיון כבר הבין את הפתרון שלו |
![]() |
![]() |
# 15 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 16 |
אחראי פורום תחזוק שרתים
|
הומור?
![]() |
![]() |
![]() |
# 17 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() פותח האשכול - קיבלת תשובה?
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נראה לי שאני אלך על השיטה הכי קלה שי כאן
![]() קוד:
if (i%5==0) Response.write("</tr><tr>"); רק שאלה קטנה, כמה זה יראה מוזר,לא הבנתי מה זה ה %i שרשום שם, אם תוכלו להסביר ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
חח גיל זה בכלל קוד ASP..
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
:\ ביקשתי PHP :\. לא מובן?!
ובנוגע לדיווים, לא הבנתי בדיוק איך אם תוכלו להסביר לי בדיוק את הקטע, כי פשוט לא הבנתי ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|