![]() |
טיפה עזרה
היי,
אני רוצה לבנות מערכת גלריה אבל יש לי בעיה קטנה, אין לי מושג איך להגדיר כמה תמונות בשורה אתה יכולים לעזור? |
לא מובן מה הבעיה.. תגדיר כמה שאתה רוצה, אתה בונה תמערכת לא?
|
כה אני בונה את המערכת, אבל אני צריך עזרה עם קודים :\.
ככה: אני רוצה שבעמוד צפייה בתמונות יהיה 5 תמונות מוקטנות בכל שורה, אז אם אני לא טועה צריך לעשות לולאת FOR שתגדיר לו שיציג בשורה אחת, רק 5 תמונות ואז שירד שורה. אתה יכול לעזור או מישהו יכול לעזור? |
תשתמש ב LIMIT
|
אפשרות אחת:
PHP קוד:
אפשרות שנייה: כל אחד מהם אתה שם בתוך DIV שהרוחב שלו הוא חמישית מרוחב ה DIV המכליל ולכן ייכנסו כל פעם רק 5, השאר יירדו שורה. |
לא פעם ראשונה, אני רואה פה תגובות בסגנון "אז פשוט תעשה עוד שאילתא"
אני יודע שלרובכם אין נסיון עם אתרים גדולים וכבדים (בלי להתנשא או משהו) אבל תנסו לחשוב שיום אחד אתם תבנו אתר שיקבל מאות אלפי כניסות ביום, תחשבו איזה קריעה זה יהיה לעשות כל כך הרבה שאילתות על הDB.. המטרה שלנו היא לעשות כמה שפחות שאילתות ע"מ ליעל את הקוד שלנו בצורה המקסימלית. ההצעה שלי: PHP קוד:
בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
השיטה היעילה היא השיטה השנייה שציינתי, עבודה עם DIVים - כל תמונה שמים ב DIV משלה, כך: PHP קוד:
|
ציטוט:
אם אתה נותן ערכים קבועים ב PX או EM, זה ייראה אותו דבר בכל הרזולוציות. אתה יכול גם להשתמש באחוזים וזה ייראה "בהתאמה" בשאר הרזולוציות |
ציטוט:
הדרך הנכונה היא עם גודל מוגדר מראש ע"י פיקסלים, אבל אז אתה חייב שכל התמונות יהיו באותו גודל. לגבי עבודה עם טבלאות, נכון מאד, עבודה עם טבלאות היא מסורבלת ומטונפת, אבל תלוי לאיזה מטרה, לעיצוב layout שלם עדיף שימוש בתאים וCSS, אבל אם המטרה שלך היא לעשות טבלה, אז תשתמש בטבלה, אל תנסה להמציא את הגלגל. זה למה אמרתי לעשות עמודים, כדי לא להכביד על המשתמש, ולהציג כמות קטנה כל פעם |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ