![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
http://k-mizrah.hostpro.co.il/reshet.html לפי משראיתי בפעם האחרונה בסטטיסטיקות שלך השיא הוא רק מאתיים ומשהו אז תצטרף למשהראתי לך ולאט לאט תגדל ואז למהו יותר גדול תעבור
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ד"א בלי קשר לאשכול כל אנשי ספורטנטו שירדו ואמרו שמה שיש לי בשנה יש להם בחצי יום, אז קודם כל יש לי כ-200 כניסות שונות יותר מהם ביום, והממוצע שלהם עומד על 99 ועוד משהו. שאני מדבר על האתר שלי, אל תשכחו גם את הפורום שיש לו אפילו יותר כניסות. את הקוד של הרשת אני שם בפורום(מעל 1000 משתמשים) |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני יכול להעיד שלתחרות אתרים שלהם יש יותר מ 400 כניסות יוחודיות ליום... |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה למי שהמליץ על הרשת שלי(ZolaZone.Net),
אבל כמו שבטח ראיתם, ספורט נטו כבר ברשת לכן אנחנו לא צריכים עוד פורטל ספורט. בכל מקרה סתיו, כך את זה כביקורת שתעזור לך אולי, אני בתור בעלים של רשת, אפילו שלא היה לי אתר ספורט, לא הייתי לוקח אותך לרשת שלי. א'. העיצוב של האתר ממש לא יפה. ב'. אתה לא מראה הרבה רציניות בהודעות שלך. תנסה לעבוד על הדברים האלה יותר, ואז אולי איזה רשת תיקח אותך. בהצלחה.
# 19 |
חבר בקהילה
|
..
במצב היום, יצרפו אותך אם יש לך אחד מהשניים:
- אתר עם נושא מקורי (שאין ברשתות אחרות) - אתר עם הרבה כניסות ( ולא, 200 זה לא הרבה. וגם 500 לא.) נושא אתה לא תשנה, וגם עיצוב כנראה שלא. לכן, הייתי מציע לך להשקיע בתכנים וחומרים שיביאו גולשים קבועים. פרסום ( הצטרפות לרשת, פרסום בתשלום), מביא גולשים חד פעמיים. התוכן גורם להם לחזור. לסיכום, תעזוב את הקטע של להצטרף לרשת כדי לקבל פרסום. תתחיל להשקיע באתר, להביא תכנים מקוריים, ואני בטוח שיכנסו יותר גולשים, השאלה כמה. ואל תתחיל להגיד שרוב התכנים שלך מקוריים. הם מקוריים כמו שהמשחקים אצלי באתר מקוריים. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 20 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() חח אני זוכר אותו עוד משפתחת כתובת 10X חחחח... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |