|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
אני חושב ששימוש בframe הוא לא מקצועי, אך אפשר להשתמש בו במקצועיות.
אם האתר חשוב, קנה מתכנת שיבנה לך מערכת תוכן בphp ולא אתר בImage ready חוץ מזה, אם מגיעים לדף מסוים באתר שלך דרך google והאתר בframe העיצוב לא יראה ורק הפריים יוצג לכן פריים הוא לא מקצועי. |
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
דבר ראשון העיצוב עלה לך 15 שקל מפיירסטייל www.firestyle.net ככה שיש עוד 100 חברות בעלות אותו עיצוב.
אפילו לי יש את ה PSD של העיצוב הזה. בקשר לאתר לא נראה לי שמישהו יכנס אלייך אם אפילו על עיצוב אתה מתקמצן ומציע תמורה כספית לנציגי מכירות.
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואתה באמת חושב שהוא ישלם למישהו..כן כן. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
זה עיצוב זמני , עד שהמעצב שלי יחזור מהצבא ויעצב לי . אז לפני שאתה יודע משהו , תברר . (ולא אכפת לי מהביקורת שלכם תאמת , כל אחד שיחשוב מה שבא לי , העיקר כבר יש לי 10 לקוחות על פתיחת החברה.) |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מקווה שהם גם משלמים... ![]()
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
skaz שחר לומד מקצוע גראפיקה ואת זה אני יודע לפי מה שאחת מהכיתה שלו שאני מכיר אמרה לי...
אז אל תגיד שטויות הוא יודע לעצב! והאתר באמת עם IFRAME מעצבן הורדתי את העיצוב הזה מפיירסטייל ויש לי דף תוכן משני, אם תרצה צור איתי קשר. Last edited by Omri Shalev; 08-06-06 at 19:32.. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אשמח מאוד אם תסביר לי איך למידת גאוגרפיה הופכת אדם למעצב מקצועי... זה משהו חדש. תקרא שוב את ההודעה שכתבתי ואם צריך שוב, ותבין שכתבתי שמעצב מקצועי הוא מעצב שלמד את המקצוע ולא "מעצב" שלומד כל מקצוע בבית ספר...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|