|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כנ"ל |
|
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
שמח שיש שחושבים כמוני.
|
![]() |
# 13 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חח מצטער לאכזב אותך, אבל עומרי התכוון שהוא מאמין למתן מאוק סרב וכך גם אני, אני מכיר את מתן אישית, ואת השרתים שלו.. עריכה: באותו תקופה מתן ואנטר סרב היו אותו שרת. אז השרת של מתן לא עבד ושל אנטר סרב כן?:qqb005: |
|
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
בני אדם אני מבקש אתם לא מבינים,
אני לא מדבר על האחסון הקודם בחבילה הקטנה, אלא על הרייסלר, החבילה הקטנה זו תוספת להתחלה. אני מדבר על הרייסלר שמדובר בהפרש מאוד גבוה בין שילוב השרתים, תשלו אפילו את יבגני. השרת המאוחד שלהם היה אם אני זוכר מלפני איזה חודשיים?! אני מדבר על עכשיו על הזמן הזה שהם קנו שרת חדש, עד כמה השרת המתוחזק של Enter-serv טוב לעומת השרת הלא מתוחזק והשירות החרא שoxserv מציגה עם אותו השרת של פעם. |
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
בדיוק כך.
|
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
אני שמח לראות שאין תגובות, זה אומר שאתם חושבים ככה רק שאתם לא רוצים להגיב ככה.
|
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ידוע
אני מכיר אותו אחלה גבר אבל השרת שלו נורא נורא בעייתי שמעתי מ4 לקוחות שונים כבר וחבר טוב שלי היה ריסיילר אצלו ונורא התאכזב מהשרת וגם כבר 2 ריסילרים שהיו אצלו עברו אליי |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא היית צריך להתבייש עכשיו אנו מנסים לשים קץ לשטניות ולרוע ולשרת הנורא שלהם, תודה. אשמח לעוד תגובות כאלה ולסיפורים אישיים. |
|
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
יש המון בעיות עם החברה הזאת, אני לא ממש רוצה להכנס לכמה דברים שמעתי עליהם מאנשים קרובים שהתאכנסו אצלהם ועל התגובות של אדון מתן כלפי לקוחות שלו...ושוב אני לא אתן דוגמאות כי אני לא רוצה לערב את אותם לקוחות אבל אני דיי מאמין לבחור שפתח את האשכול...
וכמובן כמו תמיד יש כאן המון ביקורות לא אובייקטביות מצד אנשים שבקשר טוב עם מתן או בשיתוף םעולה בשרת לכן המנעו מלהגיב אתם סתם מטעים אנשים ומוציאים אנשים דוברי אמת כשקרנים |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|