|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כאילו אני ממש לא מבין את הקטע הזה, כמה הוצאת על האתר הזה? כלום.. או יודע מה, לא יותר ממאה ש"ח אוקי? אתה רוצה להקים אתר, שמהנושא שלו אפשר לההבין שזה צריך להיות אתר רציני מאוד. אבל..... הכל על תרומות! אף פעם אל תבנו על תרומות! לדוגמא מביאים לך איחסון עכשיו, אולי עוד חודש הבנאדם יפרוש מהעסק? לא יהיה לו איחסון לתת לך? והנה האתר ירד. תשלם כמה שקלים, תשקיע קצת מבחינה כספית בשביל שהאתר באמת יוכל להצליח. בקשר לתגובה של "אני" עם הסיבה שלו וכל זה. אז תרשה לי להגיד לך, שאם הסיבה היא מצב כלכלי קשה, בעיה כלשהי בהעברת כספים, אז אין טעם לפתוח אתר! אבל ממש אין טעם! והכל מתקשר למה שכתבתי פה למעלה. אין לך כסף/דרך לשלם, אל תפתח אתר, פשוט ככה. לגבי עיצוב ומערכת, זה אני מבין. זה דבר קצת יותר יקר באמת, והמתכנת הוא המעצב כמובן לא יכול להתחרט אחרי זה ![]() אבל איחסון ודומיין, תחשוב על זה ותראה שעדיף לך לשלם כמה שקלים, מאשר לסכן את העתיד של האתר. בהצלחה בחיפושים, כך את התגובה שלי כטיפ/המלצה.
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 16 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
שיהיה רק בהצלחה!!!