|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
משתמש חדש
|
ועוד משהו מוזר,
תסימו לב שיש לבנאדם הזה שרשת צלב והסמל של הסטן- עם אני לא טועה זה מעשה חמור ביותר... וגם באופן עקרוני דברים שהם לא חיים- לא הגיני להזיז כי אין בהם כוח צ'... Last edited by Alex.k; 21-01-06 at 00:03.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
תשמעו, הייתי פעם במופע של היפנוזה של אחד ה"גדולים" בישראל.
הוא אמר בדיוק את המילים האלה כמון בתחילת הסרט שכל אחד יכול, הראה לנו דברים מעופפים, כיפוף כפיות ועליי אפילו הדגים עם בובת וודו. אחרי שהוא הלך הבנו את כל ה"שטויות" שראינו הצלחנו להסביר כל שטות ושטות שהוא עשה ולפי דבריו הוא יודע לנחש את המספרים בטוטו וכו' אבל לא רוצה לרמות אנשים אבל בכל זאת דורש 4000 שקל להופעה של שעה! אין כזה דבר, הכל זה טריקים, רוב ההופעות של האנשים האלה זה חארטה בארטה גדול אם מאמין בשטויות האלה זה יהיה ואם תחשוב רגע אחרת תראה שזה טריקים, כמו כל הקןסמים הגדולים שאמרו "זה לא קסמים זה טריקים". אגב עוד נקודה מעניינת, למה תמיד ה"מוכשרים" הם ממדינות מפותחות, למה אף פעם איש ירחף ברחוב בקונגו ![]() בכל מדינה מפותחת יש את ה"מי" שיודע להשתמש בטכנלוגיה ולנצל קצת יותר מהמוח שלו ולעלות על טריק שלא יעלו עליו ![]() תנסו רגע להסתכל מזוית אחרת ותבינו אותי... |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש חדש
|
מעניין אותנו אם יש לו את הסמל של השטן?
הבן אדם מרחף!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
וגם אני לא בטוח שזה של הסטן\= |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
מ.תיכנות
|
OMG
![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
ארג אתם עילגים.
קודם כל A זה לא הסמל של השטן זה מסמל אנרכיה. הבן אדם הזה מדהים, אני מאמין באנרגיה וכל זה.. אני לא חושב שאפשר ככה לעבוד על אנשים זה פשוט יותר מדי מסובך ויותר מדי עבודה. היה אצלנו איזה אחד שהוא גם מתעסק באנרגיה וזה קוראים לו רוני משהו.. הוא סיפר לילדה מהכיתה שלי איפה המפתח שהיא איבדה ![]()
# 17 |
חבר וותיק
|
הידעתם? יש בגופינו "חוט כסף" רוחני באדם
זה גורם להרים אנשים וכדק, כל מה שהאנשים עם הכוחות עושים, אני אשתדל לצלם לכם את זה בקרוב |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר על
|
ציטוט:
עכשיו לסרט, קודם כלזה מדהים אין דבר יותר יפה מאנרגיות של בן אדם. דבר שני באמת כל אחד יכול לעשות את זה אבל אף אחד לא יודע איך להשתמש/להפעיל את זה, זה אנגריות כל בן אדם יש אנגריות חזקות. עוד משהו, תשימו לב שתמיד הוא משתמש בידיים, בידיים יש את הכי הרבה אנגריה ככה גם אמר מי שהיה היום בשישי עם מיכל.
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
מצטער,
יש קוסם אחד, והוא נמצא בשמיים, וקוראים לו ה' .
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|