הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 16-01-06, 22:47   # 1
beng
הוסטסניון

beng's Avatar

מיני פרופיל

beng לא מחובר  

Lightbulb ביקורת על מעצב מטעם אתר העיצוב-http://www.stylized.co.il/

קודם כל אילן בתור בן אדם הוא אחלה וסבלני מאוד (תאמינו לי) הוא מכין עיצובים יפיפים ומושקעים ברמה לא אנושית! (חחח) אני ממש שמחתי שהוא עבד לצידי בתור מעצב האתר ותאמינו לי כמה שלא שיגעתי אותו ועצבנתי אותו (ואני יכול ליהיות בחור מעצבן מאוד תשאלו אותו ) הוא המשיך לעבוד איתי אני ממש ממליץ לכם לבקר באתר עיצובים שלו- http://www.stylized.co.il
(האתר כרגע לא פועל בגלל שמחליפים לו עיצוב) אני מדברבתור אחד שמכיר די הרבה מעצבים (חברים שלי) והוא ממש משקיען כל עבודה שלו חייבת ליהיות מושלמת לפי דעת הלקוח או שהוא יושב עליה ומכין אותה בדיוק איך שהלקוח רוצה אותה ואם כמה ליטושים שלו,תפריטים יפיפים ווואלה יש לכם עיצוב מ-ה-מ-ם!:qqb003: אני ממש ממליץ עליו בתור לקוח לשעבר שלו ובתור חבר (אני מקווה שגם מצדו ) עכשיו משהו אליך אילן:
"אחי אני יודע ששיגעתי אותך לכל אורך הדרך וגם עכשיו אבל אני מקווה שתמשיך ליהיות אחלה מעצב ובנאדם ואני חושב שאני מדבר משם כל הלקוחות שלך (אם לא אז סליחה): תודה רבה על עיצובים מדהימים שמילאו את האתר/חתימה/לוגו (וכל דבר עיצובי אחר שאתה מכין) בחיים! אז תמשיך ככה אילן אני חולה עליך ועל עבודותיך ותודה רבה אם תקרא אשכול זה אנא תגיב "
אז מקווה שאתם תיהנו משירותיו כמו שאני נהנתי.... תודה ולילה טוב,
שלכם, BenG

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום