![]() |
ביקורת על מעצב מטעם אתר העיצוב-http://www.stylized.co.il/
קודם כל אילן בתור בן אדם הוא אחלה וסבלני מאוד (תאמינו לי) הוא מכין עיצובים יפיפים ומושקעים ברמה לא אנושית! (חחח) אני ממש שמחתי שהוא עבד לצידי בתור מעצב האתר ותאמינו לי כמה שלא שיגעתי אותו ועצבנתי אותו (ואני יכול ליהיות בחור מעצבן מאוד תשאלו אותו :) ) הוא המשיך לעבוד איתי אני ממש ממליץ לכם לבקר באתר עיצובים שלו- http://www.stylized.co.il
(האתר כרגע לא פועל בגלל שמחליפים לו עיצוב) אני מדברבתור אחד שמכיר די הרבה מעצבים (חברים שלי) והוא ממש משקיען כל עבודה שלו חייבת ליהיות מושלמת לפי דעת הלקוח או שהוא יושב עליה ומכין אותה בדיוק איך שהלקוח רוצה אותה ואם כמה ליטושים שלו,תפריטים יפיפים ווואלה יש לכם עיצוב מ-ה-מ-ם!:qqb003: אני ממש ממליץ עליו בתור לקוח לשעבר שלו ובתור חבר (אני מקווה שגם מצדו :) ) עכשיו משהו אליך אילן: "אחי אני יודע ששיגעתי אותך לכל אורך הדרך וגם עכשיו :) אבל אני מקווה שתמשיך ליהיות אחלה מעצב ובנאדם ואני חושב שאני מדבר משם כל הלקוחות שלך (אם לא אז סליחה): תודה רבה על עיצובים מדהימים שמילאו את האתר/חתימה/לוגו (וכל דבר עיצובי אחר שאתה מכין) בחיים! אז תמשיך ככה אילן אני חולה עליך ועל עבודותיך ותודה רבה אם תקרא אשכול זה אנא תגיב :)" אז מקווה שאתם תיהנו משירותיו כמו שאני נהנתי.... תודה ולילה טוב, שלכם, BenG |
ידוע שהוא אחלה של מעצב וממדל ובן אדם 10
|
יודע!
אילן אחד התותחים, הוא עבד איתי על האתר ואני ממש מרוצה ממנו, אילן פשוט בנאדם זהב, אין עליו :qqb007: |
יפה
|
אני אישית לא מכיר אותו..
אבל העיצוב יפה אהבתי! |
את האמת, אני לא הייתי כל כך מרוצה ממנו.
הוא היה מסנן אותנו חופשי, לא היה מסכים לעשות לנו איזה עוד קטגוריה של רסיילרים. ויחסית אלינו - הוא יצא לא משהו בכלל. ואנחנו לא יצאנו הכי מרוצים ממנו :S. בכל אופן טוב לשמוע. |
וואו =) תודה רבה =)
ציטוט:
אין שום סיבבה שבעולםש אני יעשה את מה שביקשתם ממני לעשות.. זאת לא חובה שלי וזאת לא תמיכה או משהו.. על הדברים שביקשתם ממני בסוף משלמים הרבה כסף.. וחוצמזה אני כבר לא מדבר על המוסריות שלכם ואיך שאתם מלכלכים.. סה"כ אתם יוצרים רק על עצמכם רושם רע של ילדים קטנים ולא רציניים שלא יכולים לנהל עסק.. ויכולים רק לקטר ולרחל כמו בנות.. ככה לא תגיעו רחוק... ומספיק עם כל הליכלוכים שנינו יודעים מי בסיפור הזה לא צודק.. אני נתתי לכם את הכל.. |
ציטוט:
|
אני לא רוצה להרוס לך את הנושא הזה - אני רק רוצה להגיד לך. שמה שביקשנו ממך זה רק תמונה קטנה שרשום בה "רייסלרים" שגם אותה לא הסכמת לעשות לנו.
ועוד בנוסף לכך הבאת לנו קובץ FLA פגום ובכוונה! |
מעצב טוב מאוד אבל כבן אדם הייתי נותן לו 7 מתוך 10
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ