|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
פחחח, והחתימה נערכה.
אין לי ממש בעיות עם השירות, פשוט זה נשמע לי ממש טיפשי לבקש תרומות בSMS לשירות שכזה. |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
סלח לי אבל השרת שלך - משמע האחריות שלך.
|
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 14 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
[זה לפי מה שהבנתי מהטופיק פה]. |
|
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממש תודה אנשים טיפ לא לתת חסיות
|
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
כמו שאמר קוצ'י פוצ'י-חבל שיש אנשים טובי לב שרק מחפשים לעזור ובסוף מקבלים על זה ביקורת שלילית.
אבל חוץ מלתת ביקורת טובה על -אתה ראית שהשרת עבר את הכמות שנתת לו. ראית שזה מגיע ל-40 ג'יגה. זה כבר אחריות שלך לדאוג לתחזק את השרת או להוריד אליו קבצים/להשעות חשבונות הלקוח של rar. |
![]() |
# 18 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
זה מה שקורה כאשר אנשים מנסים לחקות את imageshack.us
בבעלות imageshack.us כמות גדולה של שרתים. יש באתר שלהם לא קצת פרסומות. כאשר פותחים שירות כזה צריך לחשוב כיצד לממן אותו, חייב להיות איזושהי תוכנית. |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
RAR לפי מירב זכרוני חוץ מפרסום של באנר קטן ? לא כלום ו באמת שאני מצטער בשבילך ואני יודע איך אתה מרגיש גם לי זה קרה פשוט אין מה לעשות הישראלים (לא כולם אבל הרוב) מניאקים עזוב את זה שהם גונבים בימינו מגבות וברזים LOL מבתי מלון אלה שהם מקבלים חינם לא אומרים תודה אלה ירצו את כל היד אין מה לעשות זה ידוע נפלת קורבן לישראלי אשר רוצה את כל היד מצטער אבל סונשין באמת שנדפקת ! יאי הייתי חייב להכניס קצת משהו מחיים ![]() בכל מקרה הוא מבקש עכשיו 15 שקל לתרומות אבל כמו שאמרתי וכמו שכולם יודעים מי הטיפש שישלח SMS על משהו שאתה אמור לקבל חינם ? אז עזוב חחח כולם עברו לעלות באתרים אחרים ועכשיו הוא מנסה למכור תדומיין והמערכת הזבלה שלו בכל מקרה שיהיה לך החלמה לשרת ובהצלחה ושתלמד אין בימיינו ספונס ולא חסות ולא בטיח ! כסף ! רק כסף ! |
|
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
ק'וצי כמה הודעות באשכול אחד ומילא, לא שלך או שלא מפנים אלייך שאלות, לא צריך לקפוץ כל כך.
מצטער בשבילך
|
|